Elevent Group

Helena Ahti-Hallbergilla ja viihteen monitaiturilla Mikko Leppilammella oli yhteinen haave: tarjota laadukasta viihdettä ja tanssin riemua kaikkien ulottuville. Syntyi Elevent – ohjelmatoimisto, joka tuottaa elämyksellisiä tapahtumia ja ikimuistoisia ohjelmanumeroita.

Koko tarina sai alkunsa missäpä muualla kuin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman back stagella. Julkkikset hehkuttivat kuinka ihanaa oli oppia tanssimaan ammattilaisen kanssa. Syntyi ajatus, että samanlainen mahdollisuus olisi ihan jokaisen suomalaisen ulottuvilla. Toiminnan ihmisinä emme jääneet haaveilemaan. 10tanssi niminen yritys aloitti toimintansa prameasti Launch Ball -tanssiaisilla Kaivohuoneella vuonna 2014. Vain kuukausi sen jälkeen maailmalta tuttu ProAm -tanssi oli rantautunut Suomeen ja ensimmäiset amatöörit pääsivät liitelemään tanssilattialla ammattilaisten kanssa.

Joutsenen lailla kasvoimme rumasta ankanpoikasesta nopeasti muuttaen muotoamme. Mukaan liittyi osakkaaksi Sofia Kohtala ja saimme tiimiimme tapahtuma-alan superosaajan Tero Laakson. Pienimuotoinen ohjelmatarjonta tanssiesityksistä kasvoi kasvamistaan ja pian huomasimme että kivijalkamme tanssi oli vain yksi osa tarjontaamme. Oli aika siirtyä toiselle tasolle. 10tanssista seuraava on tietenkin 11 ja tapahtumat, event, ovat ydinosaamistamme. Kun eleven ja event laitetaan yhteen se ei voi olla muuta kuin Elevent. Siihen rinnalle vielä tytäryhtiö Partybooth niin Elevent Group Oy oli syntynyt.

Tanssi on edelleen ydinosaamistamme, meiltä löytyy Suomen parhaat tanssijat. Teemme paljon omatuotantoa, viimeisin esimerkki on loistavaa menestystä saanut Tanssien Tähtiin -kiertue vuonna 2019.

Ydintiimimme on pieni ja ketterä, mutta alihankkijoidemme kanssa muodostamme ison kokonaisuuden. Loistavat kontaktimme viihdemaailmaan ja loputon mielikuvituksemme avaavat ovet ainutlaatuisten tapahtumien tuottamiseen.

 

Yhteystiedot