Elevent header

Elevent Group Oy

 

Oletko järjestämässä omaa tilaisuutta tai haluatko kuulla lisää tapahtumistamme? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

info(at)elevent.fi

Esiintyjät ja tapahtumat 
+358 50 329 6041

ProAm ja kilpailut 
 + 358 44 970 3266

 

Laskutusosoite:


Elevent Group Oy
Myyraksen Mäntytie 2
01400 VANTAA

talous(at)elevent.fi

Y-tunnus: 2610029-6

Saana Akiola

Esiintyjät ja ohjelmapalvelut

+358 40 738 4971

saana.akiola@elevent.fi

Olen tanssinopettaja, koreografi ja pitkän linjan esiintyjä.  Tällä hetkellä toimin Keski-Uudenmaan Tanssiopiston markkinointivastaavana. Olen ollut mukana sadoissa tapahtumissa esiintyjänä ja sisällönsuunnittelijana.  Tiedän, miten suuri vaikutus tanssin tuomalla energialla on yleisöön - tilaisuudesta riippumatta.  Tanssi inspiroi, innostaa ja rohkaisee sekä yhdistää ihmisiä!

Haluan luoda asiakkaille ikimuistoisia hetkiä ja elämyksiä, joita muistellaan pitkään. Jokainen tapahtuma ansaitsee arvoisensa uniikin ohjelman! Tanssi kuuluu kaikille.

Helena Ahti-Hallberg

Helena Ahti-Hallberg

Toimitusjohtaja

+358 400 615 411

helena.ahti@elevent.fi

Olen tanssiin hurahtanut lajin monitoiminainen. Opetan kaiken ikäisiä ja tasoisia tanssijoita, ja lisäksi olen mukana järjestötyössä Suomen Tanssinopettajain Liiton puheenjohtajana. Tanssi on ollut mukana elämässäni lähes 40 vuotta ja rakkauteni lajiin kukoistaa edelleen. Elevent on uusin "lapseni" ja olen onnellinen, että olen omalta osaltani voinut vaikuttaa ProAm-tanssin rantautumiseen Suomeen.

Sofia Kohtala

ProAm ja tanssinopettajat

+358 44 970 3266

sofia.kohtala@elevent.fi

Osakas, ProAm vastaava, Tanssikisojen- ja Tapahtumien järjestäjä

Olen tanssija, kartingkuski ja yrittäjä. Olin ensimmäinen ProAm tanssija Suomessa ja olen nyt kilpaillut ympäri maailmaa opettajani kanssa vuodesta 2013.

Yhdessä Helena-Ahti Hallbergin kanssa toteutimme yhden unelmistamme kun esiteltiin ProAm-tanssimuodon Suomessa vuonna 2013 ja lähdettiin kehittämään konseptia. Intohimoni ovat tanssi ja nopeat autot. Olen aina liikkeellä, järjestämässä tapahtumia tai kisoja, tanssimassa tai ajamassa mun karting autolla nimeltä Viola.

Tero Laakso

Esiintyjät ja ohjelmapalvelut

+358 50 329 6041

tero.laakso@elevent.fi

Olen tanssija, koreografi ja tanssinopettaja. Olen myös paljon nähnyt ja kokenut tapahtumatuottaja. Uskon vahvasti kohtaamisiin ja niiden avulla vaikuttamisee sekä siihen, että hyvän ohjelman avulla voi herättää kiinnostusta, kiinnittää huomion ja jättää vahvan muistijäljen. Intohimonani on tanssi, suklaa ja musiikki!

Jyrki Keisala

It ja tekniikka

jyrki.keisala@elevent.fi

Tulin töihin Eleventille vuoden 2016 alussa, kun yritys etsiskeli "tanssivaa nörttiä".  Kuvaus on osuva - minulla on fyysikon koulutus ja vankka 13 vuoden kokemus IT-alalta.  Olen alanvaihtaja ja opiskelin "aikuisella iällä" Oulun seudun ammattikorkeakoulussa tanssinopettaja AMK -tutkinnon.  Nykyään yhdistän vanhat ja uudet taitoji ja hoidan päivätöinäni Eleventin IT-asioita.  Iltaisin opetan paritanssia lähinnä pääkaupunkiseudulla.

Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi

Hallituksen puheenjohtaja

mikko.leppilampi@elevent.fi

Näyttelijä-laulaja-juontaja Mikko Leppilampi on ollut monessa mukana. Hän on tehnyt elokuvia, levyttänyt oman sooloalbumin, näytellyt teatterissa, musikaaleissa ja TV-sarjoissa. Mikko luo omalla charmikkaalla olemuksellaan lämminhenkistä tunnelmaa ja on aina avoin uusille ideoille. Tanssii Tähtien kanssa yhdisti Helenan ja Mikon polut yrittäjinä. Mikko tunsi Helenan tavoin palavaa halua viedä tanssia myös taviksille. "Varsinkin näinä aikoina ihmiset tarvitsevat elämäänsä ripauksen glamouria sekä hyviä tekosyitä päästä lähelle toisiaan."