Elevent header

Elevent Group Oy

 

Oletko järjestämässä omaa tilaisuutta tai haluatko kuulla lisää tapahtumistamme? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Myynti(at)elevent.fi

Esiintyjät ja tapahtumat 
Tero Laakso
+358 50 329 6041

 

ProAm ja kilpailut 
Sofia Kohtala
+358 44 970 3266

 

Tapahtuman luonne:

Ota minuun yhteyttä:

Laskutusosoite:


Elevent Group Oy
Myyraksen Mäntytie 2
01400 VANTAA

003726100296@procountor.apix.fi

Y-tunnus: 2610029-6

Helena Ahti-Hallberg

Helena Ahti-Hallberg

Toimitusjohtaja, Co-owner

+358 400 615 411

helena.ahti@elevent.fi

Olen tanssiin hurahtanut lajin monitoiminainen. Opetan kaiken ikäisiä ja tasoisia tanssijoita, ja lisäksi olen mukana järjestötyössä Suomen Tanssinopettajain Liiton puheenjohtajana. Tanssi on ollut mukana elämässäni lähes 40 vuotta ja rakkauteni lajiin kukoistaa edelleen. Elevent on uusin "lapseni" ja olen onnellinen, että olen omalta osaltani voinut vaikuttaa ProAm-tanssin rantautumiseen Suomeen.

Sofia Kohtala

CFO, Co-owner

+358 44 970 3266

sofia.kohtala@elevent.fi

Osakas, ProAm vastaava, Tanssikisojen- ja tapahtumien järjestäjä

Olen tanssija, kartingkuski ja yrittäjä. Olin ensimmäinen ProAm tanssija Suomessa ja olen nyt kilpaillut ympäri maailmaa opettajani kanssa vuodesta 2013.

Yhdessä Helena-Ahti Hallbergin kanssa toteutimme yhden unelmistamme kun esiteltiin ProAm-tanssimuodon Suomessa vuonna 2013 ja lähdettiin kehittämään konseptia. Intohimoni ovat tanssi ja nopeat autot. Olen aina liikkeellä, järjestämässä tapahtumia tai kisoja, tanssimassa tai ajamassa mun karting autolla nimeltä Viola.

Tero Laakso

Tuottaja, kiertuemanageri

+358 50 329 6041

tero.laakso@elevent.fi

Olen tanssija, koreografi ja tanssinopettaja. Olen myös paljon nähnyt ja kokenut tapahtumatuottaja. Uskon vahvasti kohtaamisiin ja niiden avulla vaikuttamisee sekä siihen, että hyvän ohjelman avulla voi herättää kiinnostusta, kiinnittää huomion ja jättää vahvan muistijäljen. Intohimonani on tanssi, suklaa ja musiikki!

Ruut Sillanpää

Sales

+358 50 300 5758

ruut.sillanpaa@elevent.fi

Taide ja kulttuuri sekä tapahtumat ja elämykset ovat lähellä sydäntäni.

 

Työurani aikana olen kartuttanut kokemusta esimies-, Hr-, myynti- sekä asiakaspalvelutyöstä. Elevent Groupin tiimissä pääsen käyttämään monipuolista kokemustani tapahtumamyynnin ja viihteen parissa.

 

Olen matalalla kynnyksellä kontaktia ottava ihmisläheinen, ratkaisukeskeinen sekä idearikas myyjä. Työssäni toteutan unelmiasi ja luon tapahtumastasi ainutlaatuisen.

Löydämme varmasti kanssasi yhteiset askeleet.

 

Kuullaan ja nähdään pian!

Petri Knuuttila

Sales

+358 50 505 9068

petri.knuuttila@elevent.fi

Tapahtumat ja niistä syntyvät elämykset ovat elämän suola ja arjen sokerikuorrute!

Myyntitehtävät ovat aina olleet osa minua jo kesätöistä lähtien. Siinä sivussa olen järjestänyt muutamia pienen mittakaavan “kissanristiäisiä ja kinkereitä” vapaa-ajalla. Muutamia vuosia miettineenä “Mikähän minusta tulee isona?” aukesi mahdollisuus liittyä Elevent Group Oy:n samanhenkiseen porukkaan. Nyt pääsen toteuttamaan osaamistani tapahtumien ja elämysten valtavalla pelikentällä.