Kilpailut

Elevent Group Oy järjestää kolme suurta tanssikilpailua vuosittain: ProAm, seuratanssi ProAm, WCD Amateur League sekä Freedom to Dance.  Vuonna 2017 järjestämme myös kansainvälisen ammattilaisten kilpailun Freedom to Dance -kilpailujen yhteydessä.

Lisätietoa kilpailuistamme sekä ilmoittautumislomakkeet löydät allaolevista kisalinkeistä.

ProAm

ProAm on kilpatanssin muoto, jossa harrastaja harjoittelee ja kilpailee ammattilaisen opastuksella ja parina.  Useimmissa ProAm-kilpaluokissa vain oppilasta arvostellaan. Näin opettaja pääsee keskittymään oppilaansa kanssa olennaiseen: onnistumisen kokemukseen ja tanssin nautintoon.

ProAm-kilpailuissa on useita ikä- ja taitoluokkia, joten jokainen pääsee kilpailemaan omalla taitotasollaan.

Ikäsarjat

Eleventin kisojen ikäsarjat ovat A (0-40 vuotiaat) ja B (41 vuotta ja ylöspäin).  B-sarjaan voit osallistua sinä vuonna kun täytät 41 vuotta. B-sarjaan osallistuva voi osallistua halutessaan myös A-sarjaan.

Taitoluokat

Opettaja valitsee oppilaalleen parhaiten sopivan taitoluokan.  Eleventin kisoissa taitoluokat ovat: Newcomer (ensikertalainen), Open Bronze, Open Silver, Open Gold (kaikissa näissä luokissa vain oppilasta arvostellaan) sekä Scholarship (tämä on ainoa luokka, jossa opettaja ja oppilas arvostellaan parina).  Luokissa ei ole kuviorajoituksia.

Voit osallistua halutessasi taitotasoasi ylempään luokkaan.

Tanssit

International Ballroom (vakiotanssit): valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot, quickstep.

International Latin (latinalaistanssit): cha cha, samba, rumba, paso doble, jive.

Pääset toteuttamaan itseäsi, kun voit valita näiden joukosta lempitanssisi - tai tanssia vaikka kaikki kymmenen!

Showcase: pari tekee max. 3 min tanssiesityksen. Ei kuviorajoituksia, myös nostot sallitaan. Ei arvostelua.

ProAm 2015 / Tivoli

ProAm 2015 / Koskenranta

Seuratanssi ProAm

Seuratanssi ProAm vastaa kisamuotona kilpatanssin ProAm-kisoja: oppilas harjoittelee yhdessä opettajansa kanssa ja itse kilpailussa vain oppilaan tanssia arvostellaan.  Kisa on sovitettu seuratanssin maailmaan, jossa korostuvat vapaa vienti ja seuraaminen, tanssillisuus, muiden tanssijoiden huomioiminen sekä musiikintulkinta.  Nämä ovat myös tärkeimmät arvosteluperusteet.  Tanssilajit vaihtelevat kisoista toiseen.

Taitoluokat

Opettaja valitsee oppilaalleen parhaiten sopivan taitoluokan.  Pronssiluokka on tarkoitettu niille kisaajille, joilla on vain vähän kilpailukokemusta.  Kultaluokka puolestaan on seuratanssin Ferrari-sarja.

Seuratanssi ProAm 2015 / Tulisuudelma