Elevent – näe, koe, muista

Teemallinen muotinäytös, elämyksellinen aktiviteetti, valokuvauskoppi vetonaulana – meiltä löytyy ainutlaatuisia ratkaisuja niin kauppakeskuksille, laivoille, ravintoloille kuin hotelleille.

Kauttamme on saatavilla erilaisia aktiviteetteja, joihin voidaan liittää vaikka tarjouskampanja kauppakeskuksen liikkeisiin. Esimerkiksi Partybooth valokuvauskoppi, formulasimulaattori tai cashbox antavat mahdollisuuden räätälöityyn myyntibuustiin.

Erilaiset ryhmäaktiviteetit kokousvieraiden virkistämiseksi pitkän päivän keskellä tai herättelemässä iltajuhlaa varten ovat yksi osa toimintakokonaisuuttamme. Tuotamme  aktiviteetteja, joista asiakkaan on helppo valita juuri heidän tilaisuuteen sopiva kokonaisuus.

Ammattitaitoiset esiintyjämme varmistavat, että tehtäväksenne jää vain nauttia ohjelmasta. Laajassa esiintyjä- ja ohjelmavalikoimassamme on artisteja, esiintyjiä ja viihdyttäjiä jokaiseen makuun ja tilaisuuteen.

Vahvat viihdealan kontaktimme varmistavat, että saat juuri toivomasi esiintyjät!

Tutustu tarjontaamme alta tai ota yhteyttä

Tero Laakso

Tuottaja, kiertuemanageri

+358 50 329 6041

Tapahtuman luonne:

Ota minuun yhteyttä:

Viking Line ABP Julkaisupäivämäärä 22.03.2021

"Voin lämpimästi suositella Eleventiä erilaisten tanssi- ja viihdetapahtumien järjestäjäksi ja tuottajaksi” Mikael Panelius, Entertainment Manager

Kauppakeskus Mylly Julkaisupäivämäärä 19.03.2018

Eleventin ehdottomia valtteja ovat loistava reaktionopeus, monipuolisuus ja iloinen palveluhenki. Suvi Vuohijoki, markkinointipäällikkö

Kauppakeskus Pasaati Julkaisupäivämäärä 14.03.2018

Voin vilpittömästi suositella heitä kauppakeskustapahtumien järjestäjäksi ja tuottajaksi