Tanssijat

Eleventin laajasta tanssijakaartista voi koota erilaisia tanssiryhmiä niin pieniin kuin isoihin tapahtumiin. Ryhmän koko 2-10 tanssijaa, asiakkaan toiveiden mukaan.

  • Street
  • Hip-hop
  • Lattarit
  • Vakiot
  • Vogueing
  • Swing-tanssit
  • Argentiinalainen tango
  • Lastentanssiryhmät

SNL Dancers


Eleventin oma tanssiryhmä (Kia Lehmuskoski, Matti Puro, Topi Viermaa, Katri Mäkinen, Tiina Koskenvalta, Robert Virenius ja Juha Pykäläinen) koostuu monesta erittäin kokeneesta ja monipuolisesta nais- ja miestanssijasta. Ryhmämme jäsenet ovat voittaneet mestaruuksia, edustaneet kovatasoisissa kilpailuissa kansainvälisesti, tehneet monia isoja tanssiproduktioita ja olleet tähtiopettajina supersuositussa tanssiohjelmassa.

Jokainen tanssija on oma persoonansa ja haluammekin tuoda ohjelmanumeroissamme esiin jokaisen vahvuudet. Huikeat latino- ja popshowt kuljettavat asiakkaat kuumien rytmien tahdissa teemasta toiseen.

Tilaa tämä huikea ryhmä tilaisuuteesi. Kokoonpano toiveittesi mukaan.

SNL video

Delusion V


Delusion V on monipuolinen ja ammattitaitoinen voguetanssiryhmä, jonka tavoitteena on rikkoa rajoja esiintyessään tapahtumassa kuin tapahtumassa. Ryhmä pystyy muuntautumaan moneen tyyliin ja heiltä löytyy niin asennetta, taitoa kuin rohkeuttakin tuoda esiin toivottua meininkiä.

Delusion V on perustettu vuonna 2015 vahvoista esiintyjistä ja tanssijapersoonista. Ryhmässä tanssivat Heikki, Jarkko, Anni, Janette, Roza ja Sari.

Tämän upean ryhmän vahvuus ovat monimuotoiset tanssitaustat voguing lisäksi baletista hiphopiin ja showtanssiin sekä palava intohimo esiintymiseen. Esityksillään he edustavat tasa-arvoista maailmaa, jossa jokaisella on oikeus olla sellainen kuin on.

Delusion V on esiintynyt useissa eri tilaisuuksissa mm. Voitolla Yöhön tv-ohjelmassa, H&M:n kevätmalliston lanseeraustilaisuudessa ja erilaisilla klubeilla. Ryhmä on myös kilpaillut ansiokkaasti Street SM -kilpailuissa. Delusion V oli Talent Suomi 2016 kilpailussa finaalissa kuuden parhaan joukossa.

(Kuvia 4)

The Ravishing Shangri-La Rubies

Kaupungin tehokkain kimmellyskaksikko, TurrrboCherry ja Tinker Bell muodostavat burleskiduon The Ravishing Shangri-La Rubies. Jos etsit juhliisi vanhan ajan glamouria tai railakasta rokkisheikkailua, on tämä glitteriä ympärilleen kylvävä parivaljakko sinun valintasi. Tinker ja Turrrbo pistävät pystyyn monipuolisen burleskishown, mutta heiltä onnistuvat myös nasevat ja hauskat juonnot tai tarvittaessa ammattitason burleskiopetus tapahtumaasi.

Nämä naiset ovat maamme burleskiskenen ensimmäistä aaltoa ja ovatkin esiintyneet yhdessä ja yksin vuodesta 2008 niin kotimaan kamaralla kuin alan ulkomaisia festivaaleja, klubeja ja tapahtumia kiertäen. Heillä on myös vöidensä alla Suomen ensimmäinen ja ainoa burleskikoulu, The Shangri-La School of Showgirls, jossa burleskitaiteeseen ihastuneet voivat opiskella tätä mahtavaa estradiviihteen muotoa itselleen sopivilla tavoin, viikkotunneista esiintyviin oppilasryhmiin.

Rubiineille kokonaisuus on kaikki kaikessa, ja he näkevät mielellään vaivaa räätälöidäkseen showsta juuri sinun tarpeisiisi sopivan!

* * *

The Ruby Knuckles Sextet - ULTRA-GRIND! Rubiinit yhdistävät tässä noin tunnin showssa voimansa Knucklebone Blues Bandin poikien kanssa ja tarjoilevat kombinaation rouheaa bluesia ja eksoottista burleskia livemusiikin tahtiin!

(Kuvien krediitit: Knallikuva - Ulrika Bachér, viuhkakuva: Tuomas Lairila, livekuva: Tuomas Lairila, iltapukukuva: Asko Rantanen)

TANSSIJAT JA TANSSINOPETTAJAT

(Kuvia 11)