Yritys ProAm – mieleenpainuva tanssitapahtuma yrityksille

ProAm on Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailustakin tuttu ainutlaatuinen tanssimuoto, jossa kilpatansseja harjoitellaan ja kilpaillaan ammattiopettajan parina. Elevent on kehittänyt suositusta harrastuksesta Yritys ProAm -konseptin, joka on takuulla mieleenpainuva ja persoonallinen ohjelmanumero yritystapahtumiin.

Jytta Helenius Proam

Oppimisen iloa ja yhteishengen nostatusta

Yritys ProAm -tanssitapahtuma on mainio keino piristää ja aktivoida yrityksenne henkilökuntaa ja lisätä positiivista yhteishenkeä työpaikalla. Tanssien opettelu antaa osallistujilleen iloisia, uuden oppimisen ja oivaltamisen kokemuksia. Yritys ProAm -kilpailu on viihdyttävä ja interaktiivinen tapahtuma, josta riittää muisteltavaa ja puhuttavaa työpaikalla pitkäksi aikaa.

Myös virtuaalitoteutus mahdollinen!

Yksilöllinen yritystapahtuma

Elevent suunnittelee Yritys ProAm -tapahtuman tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti. Toteutamme tapahtuman avaimet käteen periaatteella – huolehdimme kokonaisuudesta aina tanssinopettajista ja harjoittelupaikoista kilpailuillan järjestämiseen. Kilpailun toteuttamisessa vain mielikuvitus on rajana: juontajan, bändin, tuomareiden, kilpailijoiden asujen ja tapahtumapaikan somistuksen avulla teemme tapahtumasta juuri yrityksenne näköisen.

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme yrityksellenne sopivan kokonaisuuden!