Ohjelmat ja esiintyjät

Elevent – elämyksiä, jotka muistetaan

Haluatko järjestää ainutlaatuisen tapahtuman? Elevent tarjoaa aina tuoreita ideoita ja ammattitaitoisen toteutuksen, olipa kyseessä yksittäinen ohjelmanumero tai kokonainen tapahtuma. 

Mieleenpainuvat tapahtumat

Eleventin järjestämät tapahtumat ovat elämys, joka muistetaan. Palveluihimme kuuluvat kaikki yritystapahtumat virkistyspäivistä ja juhlista muotinäytöksiin. Huolehdimme päivän sujumisesta avaimet käteen -periaatteella: saatte meiltä kaiken aina vaikuttavista ohjelmanumeroista tapahtumapaikkaan, valoihin, äänentoistoon ja tarjoiluihin.

Ainutlaatuiset esiintyjät

Ammattitaitoiset esiintyjämme varmistavat, että tehtäväksenne jää vain nauttia esityksestä. Oman SNL Dancers -showtanssiryhmämme lisäksi laajassa esiintyjä- ja ohjelmavalikoimassamme on artisteja, esiintyjiä ja viihdyttäjiä jokaiseen makuun ja tilaisuuteen. Ota yhteyttä, niin autamme valitsemaan tilaisuuteenne sopivan esiintyjän.

Tutustu tarjontaamme alta tai ota yhteyttä.

Tero Laakso

Esiintyjät ja ohjelmapalvelut

+358 50 329 6041

Viking Line ABP Julkaisupäivämäärä 19.03.2018

"Voin lämpimästi suositella 10tanssia erilaisten tanssi- ja viihdetapahtumien järjestäjäksi ja tuottajaksi” Mikael Panelius, Entertainment Manager

Kauppakeskus Mylly Julkaisupäivämäärä 19.03.2018

Eleventin ehdottomia valtteja ovat loistava reaktionopeus, monipuolisuus ja iloinen palveluhenki. Suvi Vuohijoki, markkinointipäällikkö

Kauppakeskus Pasaati Julkaisupäivämäärä 14.03.2018

Voin vilpittömästi suositella heitä kauppakeskustapahtumien järjestäjäksi ja tuottajaksi