Takaisin

Tanssien Tähtiin Show -kiertue peruuntuu 

Tanssien Tähtiin Show’n uuden kiertueen ensi-ilta piti olla 4.2.2022 Espoon Sellosalissa, josta oli tarkoitus startata yli 20 kaupunkia kattava kiertue. Vallitseva koronatilanne rajoituksineen estää sekä harjoittelun että vaikuttaa lipunmyyntiin ja esitysten toteutusvarmuuteen.

”Kovasti toivoimme, kun viime vuonna esityspäiviä keväälle 2022 siirsimme, että koronatilanne olisi helpottanut ja kiertueen toteutus terveysturvallisesti ja taloudellisesti kannattavasti olisi ollut mahdollista” kertoo Elevent Groupin toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg. ”Olemme tuotantotiimin kanssa käyneet läpi erilaisia vaihtoehtoja ja vaikka kuinka haluaisimme ajatella positiivisesti tulevasta, joudumme toteamaan ettei esityksen siirtäminen jälleen uuteen ajankohtaan ole kannattavaa ja joudumme peruuttamaan koko kiertueen toteutuksen” jatkaa Helena.

Esityksessä lavalle oli tarkoitus nousta upeat Tanssii Tähtien Kanssa tv-ohjelmasta tutut ammattitanssijat Ansku Bergström, Marko Keränen, Kia Lehmuskoski, Jurijs Trosenko, Sami Helenius, Saana Akiola, Mikko Ahti, Jani Rasimus ja Claudia Ketonen. ”Esiintyjien kokoonpanokin on ehtinyt tässä näytöspäivien siirtojen vuoksi muuttumaan jo pariin otteeseen. Tanssijat ovat tehneet upeaa työtä haastavissa olosuhteissa” kiittelee Helena Ahti-Hallberg. ”Tapahtuma- ja viihdeala ovat jälleen kovassa kurituksessa ilman taloudellista tukiverkostoa. Toivotaan, että rajoitustoimien aiheuttamien taloudellisten tappioiden kattamiseen tulee vielä jonkinlainen kompensaatio valtion suunnalta” toteaa kiertueen tuotannosta vastaavan Elevent Groupin toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg. ”Kiitämme katsojia uskollisuudesta pysyä matkassamme mukana ja toivomme, että koronatilanteen rauhoituttua pääsemme vielä tuomaan lavalle upean tanssishown”.

Koska kyseessä on koko kiertueen peruutus, pääsyliput on mahdollista palauttaa lipunmyyntipisteeseen. Palautusten tulee tapahtua 31.3.2022 mennessä. Lipunmyyntipaikat vaihtelevat esityspaikkakunnittain.

https://www.elevent.fi/

https://www.tanssientahtiin.fi/