Takaisin

SUOMEN SUURIMMAT TANSSIAISET SIIRTYVÄT 

 

Suomen suurimmat tanssiaiset Grand Arena Ball oli tarkoitus järjestetää Hartwall Arenalla 15.1.2022.

”Nykyinen koronatilanne ja rajoitustoimien ennustamattomuuden huomioiden jouduimme tekemään päätöksen siirtää tanssiaisia vuodella eteenpäin.” kertoo Elevent Groupin toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg. ”Tarkoituksemme on luoda tapahtuma, jossa pääsee nauttimaan tanssista, musiikista ja joka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen kävijöilleen. Tällä hetkellä, kun fyysisen läheisyyden määrä on rajoitettu emme voi ottaa riskiä ja järjestää tämän kokoluokan tapahtumaa, joka mahdollisesti joudutaan perumaan viime hetkillä. Tapahtuman kuvaan kuuluu paritanssi suurella tanssilattialla, joten turvavälien järjestäminen rajoitusten mahdollisesti jatkuessa on mahdoton yhtälö tuottaa onnistunut ilta tuhoamatta tapahtuman luonnetta” jatkaa Helena.

 

Uutta tanssiaispäivää selvitellään yhdessä Hartwall Arenan kanssa. Grand Arena Ball -tanssiaisissa areenatason on tarkoitus muuntua tanssiparketiksi, jolla suuren orkesterin ja usean tähtiartistin viihdyttämänä tanssimaan pääsee 3000 vierasta. Tapahtuman järjestää Helena Ahti-Hallberg yrityksensä Elevent Group Oy:n kautta. ”Korona-ajan rajoitusten tuomat haasteet ovat olleet osa arkea jo pitkään ja sen mukanaan tuomat haasteet niin talouteen kuin henkiseen hyvinvointiin ovat olleet suuret.” kertoo Helena Ahti-Hallberg. ”Toivomme, että tapahtuma saadaan toteutettua uutena ajankohtana juuri sellaisena, kuin olemme sen suunnitelleet. Yhteistyömme Mieli Ry:n kanssa jatkuu siirrosta huolimatta. Koronan esiin nostamat haasteet mielenterveyden osalta eivät katoa hetkessä ja apua tarvitaan jatkossakin” Helena Ahti-Hallberg toteaa.

 

MIELI Suomen Mielenterveys ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö. Järjestö on perustettu vuonna 1897, jonka perustehtävä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy. 

 

Tapahtuman lipunmyynti on keskeytetty ja lipunostajiin ollaan Ticketmasterin taholta yhteydessä. Uuden päivämäärän julkistamisen jälkeen tulemme tiedottamaan lipunmyynnin avautumisesta tarkemmin. 

  

Grand Arena Ball -tapahtuman tuotannosta vastaa tapahtuma- ja ohjelmatoimisto Elevent Group Oy. Tapahtuman kotisivuilta tulee löytymään tiedot aikatauluista ja esiintyjistä (kun julkaistu) www.grandarenaball.fi ja sosiaalisesta mediasta FB/IG @grandarenaball