Takaisin

Röyhkeyskoulusta ja Himocastista tunnetun Asennemuijan Jenni Janakan teatterikiertue peruuntuu koronarajoitusten vuoksi.

Loka-marraskuulle 2021 suunniteltu teatterikiertue Röyhkeyskoulu: Kuka mun päässä puhuu? peruutetaan vallitsevan Koronavirustilanteen vuoksi. ”Koronan aiheuttamat rajoitustoimet jatkuvat edelleen ja toiminnan suunnitteleminen tämän hetkisten rajoitustoimien valossa on hyvin epävarmaa. Kulunut pandemia-aika on sekä esiintyjille, esityspaikoille että ohjelma- ja tapahtumatoimistoille todella raskas. Näitä päätöksiä ei tehdä kevyesti” Elevent Group toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg kertoo.

Lipunostaneille lähetetään tieto tapahtumapaikkojen kautta mahdollisimman pian. ”Päätös tuntuu todella kurjalta, sillä vain muutaman esityksen saanut näytelmä joudutaan nyt hautaamaan pitkittyneen koronatilanteen ja rajoitusten vuoksi” Jenni Janakka toteaa. ”Onneksi pienimuotoisempia esityksiä pystyy jo toteuttamaan ja sen myötä toivon, että minäkin pääsen nousemaan esiintymislavalle vielä syksyn aikana”.

Syksystä 2017 lähtien Jenni Janakka on kiertänyt Suomea Röyhkeyskoulunsa kanssa. Ensimmäinen tilaisuuden paikat varattiin loppuun alle kahdessa minuutissa ja sen jälkeen Röyhkeyskoulu on ravistellut ihmisiä ymmärtämään omaa osaamista eri puolilla Suomea. Jenni Janakka on aloittanut uransa teatterilavoilla ja palaa nyt seitsemän vuoden tauon jälkeen teatteriin oman materiaalinsa kera. Röyhkeyskoulu: Kuka mun päässä puhuu? -teatterikiertueen ensi-ilta oli 11.3.2020 Espoossa Sellosalissa.a

Idea esitykselle Röyhkeyskoulu: Kuka mun päässä puhuu? kumpuaa niistä pään sisäisistä keskusteluista, mitä meistä jokainen käy. Läheisistä ihmisistä, työkavereista ja tutuista mieleemme jää eräänlainen kommenttigeneraattori, jotka sylkevät toimintaamme vaikuttavia lauseita. Eivätkä kommentit ole sama kuin näiden ihmisten oikeat näkemykset, vaan ne ovat vain meidän luulojamme. 

Työryhmä:

Käsikirjoitus ja ohjaus: Jenni Janakka, lavalla: Jenni Janakka ja Susanna Hyvärinen, musiikki ja äänituotanto: Susanna Hyvärinen, tuottaja: Tero Laakso, Elevent Oy, pukusuunnittelu: Vilhelmiina Virkkunen, kiertuekoordinaattori: Hanna-Sofia Jauhiainen.