Rento esiintyminen

Jännitätkö esiintymistä? Niin mekin! Mutta se ei tarkoita, että sitä tarvitsisi pelätä. Avaamme työkalupakin, jonka avulla tunnistat vahvuutesi ja otat askeleen kohti rennompaa, nautinnollista esiintymistä.

Esimerkkicase: Pienryhmäkoulutus, 8 henkeä. Koulutus on toiminnallista oppimista, teemme yhdessä yksinkertaisia ja hauskoja harjoituksia, joiden avulla tutkimme vuorovaikutustilanteiden tyypillisiä syy-seuraussuhteita. Jokainen harjoitus puretaan keskustellen. Kouluttaja tärkein tehtävä on luoda rento ja turvallinen ilmapiiri, jotta harjoitteiden tekeminen olisi mahdollisimman helppoa ja hauskaa.

Osallistujan kommentti: Koulutus oli mielestäni erinomainen. Rakenne oli hyvin yksinkertainen ja toimiva, aikaa oli varattu juuri sopivasti. Myös esiintymistilanteiden rajaaminen ja kohdentaminen oli hyvä. Kouluttaja hoiti hommansa hienosti ja oli samalla esimerkki siitä, että rentous, yleisön huomioiminen ja osaamisen tehokas välittäminen voivat tukea toisiaan. Palasin tänään mielessäni moneen kertaan niihin eilisiin esityksiin. Niissä oli joitan maagista. Ehkä se johtui osittain omasta keskittymisestä vuorovaikutukseen.

Voidaan toteuttaa sekä yksityis- että ryhmävalmennuksina.

Myös virtuaalitoteutus mahdollinen!