Asiakaspalvelu - eli asiakkaan palveleminen

Kaipaako asiakkaasi parempaa palvelua vai pitäisikö asiakkaiden vain olla parempia? Kehittämällä ensimmäistä saat luultavasti toisen kaupan päälle. Kaikki kiteytyy kolmeen koohon: keskity, kuuntele, kiinnostu!

Esimerkkicase: Casedemo-koulutus. 200 henkeä. Kouluttajat rakentavat yhdessä tilaajan tai osallistujien kanssa kanssa perustilanteet, joissa käsitellään kyseisen työyhteisön haastavia kohtaamisia asiakkaan kanssa. Kohtauksissa näyttelijät liioittelevat toimintamalleja provosoidakseen osallistujat kommentoimaan ja ohjailemaan kouluttajia.

Jokaisen kohtauksen jälkeen osallistujat keskustelevat havainnoistaan.

Osallistujan kommentti: Heistä pidettiin kovasti. Itse asiassa yleisö olisi halunnut katsella ja nauttia paljon enemmän kuin mitä saivat. Toivottavasti meillä on jatkossa tilaisuuksia, jonne voimme tilata teiltä ohjelman niin, että yleisö saa nautiskella "koko rahan edestä". Kouluttajat suorittivat alkulämmittelyn ja sen jälkeen 5 pientä kohtausta. Kouluttajat onnistuivat heti alussa vangitsemaan yleisön huomion ja myös vapauttamaan
tunnelmaa session aikana. He osasivat esityksissään välittää sen viestin, mistä olimme suunnitteluvaiheessa puhuneet. Arvosana 9. Positiivinen ja valoisa näkökulma asiakaspalelu- ja vuorovaikutustilanteisiin. Teemaa tarkasteltiin usealta kannalta. Näitä lisää.

Voidaan toteuttaa myös toiminnallisena luentona tai pienryhmäkoulutuksena.

Myös virtuaalitoteutus mahdollinen!