Helena Ahti-Hallberg

Helena Ahti-Hallberg on ammatiltaan tanssinopettaja. Hän toimii koreografina, valmentajana, esiintyjänä ja luennoitsiana. Helena opettaa tanssia laaja-alaisesti eri taitotasoisille tanssijoille. Häätanssit, polttarihassuttelut ja yritysten hyvinvointipäivät kulkevat rinnakkain kilpaparien, ryhmätuntien ja ProAm-valmennuksen kanssa. Tanssi on hänelle itseilmaisun keino, jossa tärkeintä on nauttiminen ja tunteiden välittäminen liikkeen avulla.

Tanssinopettajana Helena on pedagoginen ja oppilaslähtökohtainen. Tunneilla edetään oppilaan mahdollisuuksien mukaan ja kiire korvataan huumorilla. Oppimisen pitää tuntua mielekkäältä ja jokaiselle löytyy juuri se oikea tapa päästä tavoitteisiinsa. Intohimoisesta harrastuksesta kehittyi Helenalle kokopäivätyö, jossa hän on päässyt kilpailemaan ja oppimaan uutta ympäri maailmaa. Kilpauran jälkeen hän keskittynyt tanssin opettamiseen sekä osallistunut moniin TV- ja viihdeprojekteihin, kuten Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan, ensin opettajana ja sitten tuomarina.

Helenan monipuolisesta ammattitaidosta pääsee nauttimaan tanssitunneilla, tapahtumissa, luennoilla ja koulutuksissa. Ryhtiä myyntirumbaan-workshop, Tanssi kuin Tähdet-ohjelma tai yksityinen tanssitunti ovat esimerkkejä ohjelmavaihtoehdoista, joita voimme tarjota.

Myös virtuaalitoteutus mahdollinen!