Juhlasuunnittelu

Onnistunut juhla on pitkän prosessin lopputulos. Oikeanlaisen tilan valinta, somistus, ääni- ja valotekniset tarpeet esiintyjät huomioiden, sopivat tarjoilut puhumattakaan kutsusta ja ilmoittautumisten hallinnasta vaativat paljon aikaa.

Me Eleventillä haluamme antaa teille mahdollisuuden olla vieraana omissa juhlissanne, ilman huolta järjestelyistä ja vapaana vastuusta.

Toimimme koko suomen alueella ja suunnittelemme mielellämme juuri teille sopivan kokonaisuuden. Vahvat viihdealan kontaktimme varmistavat, että saat juuri toivomasi esiintyjät tapahtumaasi!

Toiveidenne mukaan saatte kauttamme tapahtumaanne yksittäisen ohjelmanumeron tai koko juhlan avaimet käteen -toteutuksen: vaikuttavat ohjelmanumerot, tapahtumapaikka, äänentoisto- ja valotekniikka, somistus ja catering.

Ota meihin yhteyttä ja haasta meidät yllättämään vieraasi!

Ota yhteyttä!

Tero Laakso

Tuottaja, kiertuemanageri

+358 50 329 6041

Tapahtuman luonne:

Ota minuun yhteyttä:

Viking Line ABP Julkaisupäivämäärä 22.03.2021

"Voin lämpimästi suositella Eleventiä erilaisten tanssi- ja viihdetapahtumien järjestäjäksi ja tuottajaksi” Mikael Panelius, Entertainment Manager

Kauppakeskus Mylly Julkaisupäivämäärä 19.03.2018

Eleventin ehdottomia valtteja ovat loistava reaktionopeus, monipuolisuus ja iloinen palveluhenki. Suvi Vuohijoki, markkinointipäällikkö

Kauppakeskus Pasaati Julkaisupäivämäärä 14.03.2018

Voin vilpittömästi suositella heitä kauppakeskustapahtumien järjestäjäksi ja tuottajaksi

Jaa sivu