Messut

Messut ovat iso panostus yritykselle niin rahan kuin ajankäytön suhteen. Valittua viestiä ja/tai brändi-ilmettä tukeva osasto auttavat messuille asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa ja osaston toiminnallisuus sekä kiinnostavuus helpottavat pysäyttämään messuvieraan keskustelemaan kaiken hälinän keskellä.

Hyvä ja asiansa osaava messuhenkilöstö on avainasemassa onnistuneen messutapahtuman aikana. Hyvin suunniteltu briiffi henkilöstölle, yhtenäinen vaatetus sekä selkeä aikataulutus helpottavat kaikkien työskentelyä messujen aikana. Kun on selkeä yhteinen tavoite, on helppoa työskennellä sen eteen.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan teidän tarpeisiin sopiva messuosasto ja ohjelma. Toiveidenne mukaan saatte kauttamme yksittäisen ohjelmanumeron tai koko osaston avaimet käteen -toteutuksen: vaikuttavat aktiviteetit tai ohjelmanumerot, osaston ilme sekä kalustus ja äänentoisto- sekä valotekniikka.

Ota yhteyttä!

Tero Laakso

Tuottaja, kiertuemanageri

+358 50 329 6041

Tapahtuman luonne:

Ota minuun yhteyttä:

Viking Line ABP Julkaisupäivämäärä 22.03.2021

"Voin lämpimästi suositella Eleventiä erilaisten tanssi- ja viihdetapahtumien järjestäjäksi ja tuottajaksi” Mikael Panelius, Entertainment Manager

Kauppakeskus Mylly Julkaisupäivämäärä 19.03.2018

Eleventin ehdottomia valtteja ovat loistava reaktionopeus, monipuolisuus ja iloinen palveluhenki. Suvi Vuohijoki, markkinointipäällikkö

Kauppakeskus Pasaati Julkaisupäivämäärä 14.03.2018

Voin vilpittömästi suositella heitä kauppakeskustapahtumien järjestäjäksi ja tuottajaksi