Asiakastapahtumat

Elämykselliset ja hyvin järjestetyt asiakastapahtumat vahvistavat brändiä ja sitouttavat asiakkaita yritykseenne. Onnistunut tapahtuma auttaa myös tuomaan brändiä eläväksi asiakkaille ja luo pohjaa tuotelanseeraukselle tai muulle markkinointiviestinnälle. Tarkkaan mietitty tavoite tapahtumalle auttaa mittaamaan tapahtuman onnistumista.

Olemme toteuttaneet yritystapahtumia pienimuotoisista illallisista useiden satojen vieraiden juhliin. Toimimme koko suomen alueella ja järjestämme juhlat mielellämme myös ulkomailla. Vahvat viihdealan kontaktimme varmistavat, että saat juuri toivomasi esiintyjät tapahtumaasi!

Toiveidenne mukaan saatte kauttamme tapahtumaanne yksittäisen ohjelmanumeron tai koko juhlan avaimet käteen -toteutuksen: vaikuttavat ohjelmanumerot, tapahtumapaikka, äänentoisto- ja valotekniikka, somistus ja catering.

Ota yhteyttä!

Tero Laakso

Tuottaja, kiertuemanageri

+358 50 329 6041

Tapahtuman luonne:

Ota minuun yhteyttä:

Viking Line ABP Julkaisupäivämäärä 22.03.2021

"Voin lämpimästi suositella Eleventiä erilaisten tanssi- ja viihdetapahtumien järjestäjäksi ja tuottajaksi” Mikael Panelius, Entertainment Manager

Kauppakeskus Mylly Julkaisupäivämäärä 19.03.2018

Eleventin ehdottomia valtteja ovat loistava reaktionopeus, monipuolisuus ja iloinen palveluhenki. Suvi Vuohijoki, markkinointipäällikkö

Kauppakeskus Pasaati Julkaisupäivämäärä 14.03.2018

Voin vilpittömästi suositella heitä kauppakeskustapahtumien järjestäjäksi ja tuottajaksi