Henkilöstötapahtumat ja kick-off

Henkilöstötapahtumat, kick offit, pikkujoulut – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Henkilöstölle suunnattu tapahtuma voi olla kaikessa yksinkertaisuudessaan yhteinen luento tai esitys yrityksen tiloissa tai sitten ikimuistoinen juhla loppuun asti mietittyine yksityiskohtineen.

Usein henkilöstötapahtumissa tärkeimmäksi asiaksi nousee yhteinen aika, mahdollisuudet keskusteluille ja yhdessäololle, johon kiireisen työpäivän aikana ei ole mahdollisuuksia. Kun yhdistetään sopivassa suhteessa yhdessä oloa ja mielenpainuvaa tai hauskaa ohjelmaa, saadaan aikaiseksi positiivinen muistijälki, joka säilyy pitkään.

Henkilöstön osallistaminen erilaisten aktiviteettien tai ohjelmanumeroiden avulla on keino muistijäljen luomiseen. Miltä kuulostaisi Tanssi kuin Tähdet -tanssikilpailu osana juhlia tai vankilapako? Erilaiset liikunta-aktiviteetit ja tanssitunnit ovat erityisen lähellä sydäntämme. Vahvat viihdealan kontaktimme varmistavat, että saat juuri toivomasi esiintyjät tapahtumaasi!

Toiveidenne mukaan saatte kauttamme tapahtumaanne yksittäisen ohjelmanumeron tai koko juhlan avaimet käteen -toteutuksen: vaikuttavat ohjelmanumerot, tapahtumapaikka, äänentoisto- ja valotekniikka, somistus ja catering.

Ota yhteyttä!

Tero Laakso

Tuottaja, kiertuemanageri

+358 50 329 6041

Tapahtuman luonne:

Ota minuun yhteyttä:

Viking Line ABP Julkaisupäivämäärä 22.03.2021

"Voin lämpimästi suositella Eleventiä erilaisten tanssi- ja viihdetapahtumien järjestäjäksi ja tuottajaksi” Mikael Panelius, Entertainment Manager

Kauppakeskus Mylly Julkaisupäivämäärä 19.03.2018

Eleventin ehdottomia valtteja ovat loistava reaktionopeus, monipuolisuus ja iloinen palveluhenki. Suvi Vuohijoki, markkinointipäällikkö

Kauppakeskus Pasaati Julkaisupäivämäärä 14.03.2018

Voin vilpittömästi suositella heitä kauppakeskustapahtumien järjestäjäksi ja tuottajaksi