Ikäluokat

A: alle 40 vuotta
B: 40 vuotta ja yli
C: yli 50 vuotta

American Smooth luokassa ikäluokat AB, alle 50 v ja C yli 50 v

Voit osallistua myös omaa ikäsarjaasi nuorempien sarjaan (C -> B -> A tai C-> AB).

 

ProAm-kisaluokat

Newcomer: Cha Cha, Jive, Waltz, Tango

Single Dance: Bronze, Silver, Gold

Scholarship

Multi Dance: Uusi luokka. Tämä on ikäryhmätön luokka, jossa arvostellaan ainoastaan oppilasta.  Luokassa tanssitaan erikseen mainitut tanssit.

Multi Dance: Bronze, Silver, Gold 

- 2 dance challenge (W/T ja/tai CC/R)
- 3 dance challenge (W/T/Q ja/tai CC/S/R)
- 4 dance challenge (W/T/F/Q ja/tai CC/S/R/J)

American Smooth: Uusi laji Suomessa. Tänä vuonna kilpaillaan ainoastaan kahdessa tanssissa, Waltz ja Tango. Valitset itse tanssit. Ikäluokat AB alle 50 v ja C yli 50 v. Vain oppilasta arvostellaan.

Solo Latin Lady: Tässä luokassa tanssitaan soolona. Tanssit: Cha Cha, Samba, Rumba. Valitset itse tanssit. Ei ikä- tai tasoluokkia.

Jack & Jill: parinvaihtoluokka

Tanssit: W/T/VW/F ja/tai CC/S/R/J

Ilmoittaudut luokkaan oman parin kanssa, ennen jokaista tanssia arvotaan tanssiparit ja he kilpailevat yhdessä. Vain oppilasta arvostellaan. Valitset itse tanssit. Ei ikä- tai tasoluokkia.

Showcase

HUOM. Voit osallistua useampaan kuin yhteen kisasarjaan tasoasi ylempänä (esim. Bronze -> Silver tai Newcomer -> Bronze).  Scholarship-luokassa sinun tulee tanssia kaikki viisi tanssia.

Mikäli olet aiemmin osallistunut ProAm-kilpailuun ja olet voittanut kyseisen luokan kahdesti (tai Single Dance yksittäiset tanssit), sinun tulee seuraavalla kerralla osallistua korkeampaan tasoluokkaan. Esim. Newcomer -> Bronze, Bronze -> Silver, Silver -> Gold.