Tanssien Tähtiin -show tanssittaa jälleen syksyllä!

 

Keväällä se vihdoin tapahtui! Tanssii Tähtien Kanssa – tv-ohjelmasta tutut ammattitanssijat tekivät kauan odotetun showkiertueen esiintyen Helsingissä, Turussa, Oulussa, Rovaniemellä, Lahdessa, Espoossa, Järvenpäässä, Tampereella, Lappeenrannassa, Kotkassa, Porissa, Salossa ja Jyväskylässä. Yleisön toiveesta näytöksiä järjestetään lisää marras-joulukuussa 2019, jolloin päästään vierailemaan mm Kuopiossa, Kajaanissa, Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä ja Mikkelissä. ”Tälläistä showta ei ole aiemmin suomessa tehty ja on todella hienoa, että yleisöä haluaa lisänäytöksiä”, kertoo Elevent Groupin toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg. Helena Ahti-Hallberg on myös vastuussa puvustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Lähes kaikki kevään esitykset olivat loppuunmyytyjä, syksyn lipunmyynnin odotetaan olevan myös vilkasta.

 

Tunnin show täynnä tanssin taikaa ja glamouria tuo ensimmäistä kertaa samalle lavalle tanssimaan Ansku Bergströmin, Marko Keräsen, Kia Lehmuskosken, Jurijs Trosenkon, Jutta Heleniuksen, Sami Heleniuksen, Saana Akiolan, Katri Mäkisen sekä Mikko Ahdin ja Jani Rasimuksen. Esityksessä päästään tutustumaan tanssijoiden omiin tähtihetkiin ja nauttimaan upeista ryhmä- ja parinumeroista. ”Haluamme tarjota katsojille mahdollisuuden tutustua tanssijoihin syvemmin. Olemme itse tehneet kaikki koreografiat” kertoo esityksen ohjauksesta vastaava Marko Keränen. Shown suunnittelusta vastaa tanssijat yhdessä tuotannosta vastaavan Elevent Group Oy:n kanssa.

 

Kaikki tanssijat ovat tunteneet toisensa jo pitkän aikaa. Entiset kilpakumppanit ovat nykyisin kollegoita ja nyt ensimmäistä kertaa yhdessä teatterin lavalla. Moni heistä on maininnut tanssiuransa tähtihetkiksi niin Suomen mestaruudet, ulkomailla olleet edustuskilpailut, opetustyötä unohtamatta. ”Suomen ja Euroopan alueella tällainen kokonaan kilpatanssijoiden tekemä show on ainutlaatuinen, lähin vertailukohta löytyy Englannista, missä vastaavan tv-ohjelman jälkeen tanssijat tekevät parin kuukauden mittaisen kiertueen” kertoo Marko Keränen. ”Idea kiertueeseen lähti viime syksynä Tanssii Tähtien Kanssa- kauden lopulla, kun tanssijat halusivat jatkaa yhteistyötään ja näin syntyi ajatus yhteisestä kiertueesta” jatkaa Helena Ahti-Hallberg.

 

Esitysten lipunmyynti alkaa lähiaikoina. Ensimmäinen esitys on 19.11 Lahdessa ja siitä show kiertää neljässätoista kaupungissa. ”Koko kiertue ei ole välttämättä vielä tässä, lisäpäiviä saattaa muutama tulla” kertoo kiertuemanageri Tero Laakso. Esityksestä löytää lisätietoja myös Facebookista @tanssientahtiinshow

 

Katso video! 

 

Tanssien Tähtiin -show lisänäytökset syksy 2019

 

19.11 Lahti, Sibelius-talo (www.lippu.fi)

20.11 Helsinki, Peacock-teatteri (www.ticketmaster.fi)

21.11 Helsinki, Peacock-teatteri (www.ticketmasteri.fI)

                                                        

26.11 Kotka, Kaupunginteatteri (www.lippu.fi)

28.11 Salo, Teatteri Provinssi (www.lippu.fi)

29.11 Espoo, Sellosali (www.lippu.fi)                

                                                         

03.12 Kajaani, Kaukametsän Sali (www.lippu.fi)

04.12 Kuopio, Kaupunginteatteri (www.lippu.fi)

05.12 Mikkeli, Mikaeli-talo (www.ticketmaster.fi)

07.12 Oulu, Madetojasali (www.ticketmaster.fi)

                                                        

09.12 Lappeenranta, Kaupunginteatteri (www.lippu.fi)

10.12 Turku, Kaupunginteatteri (www.lippu.fi)

11.12 Hämeenlinna, Verkatehdas (www.ticketmaster.fi)

12.12 Jyväskylä, Paviljonki (www.lippu.fi)

13.12 Hyvinkää, Hyvinkää-sali (www.lippu.fi)

Lipunmyynti

 

Lippu.fi, www.lippu.fi, p. 0600 900 900 (2€/alk. min + mpm/pvm) Ma - La 9 – 21, Su 10 – 18

 

Ticketmaster, www.ticketmaster.fi, p. 0600 10 800 (1,98 euroa/min + pvm) tai

0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu + pvm). Avoinna ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18

 

Dinner ja Cocktail-paketit Peacock-teatteri to 21.11:

TMG Events Oy, p. 09-68999800, myynti@tmgevents.fi, www.tmgevents.fi

 

Suosittelemme ostamaan liput ainoastaan valtuuttamiemme lipunmyyntitahojen kautta!

 

 

 

 

 

Kysy lisätietoja kiertueesta

Tero Laakso

Esiintyjät ja ohjelmapalvelut

+358 50 329 6041