Carina Ahti

Tanssija Carina Ahti

Onnekseni pääsin mukaan tämän hienon lajin pariin jo pienenä tyttönä ja siitä lähtien olen ollut koukussa kilpatanssiin. Pidän itselleni tärkeänä sitä tunnetta, joka tanssista välittyy niin katsojille kuin minulle itsellenikin. Tanssin ja musiikin kautta voi ilmaista niin monta eri tunnetilaa eri rytmeillä ja koreografioilla. Juuri sen takia 10-tanssit eli vakio- ja lattaritanssit ovat minulle lähellä sydäntä.

Opettajana pyrin olemaan motivoiva ja positiivista palautetta antava, toki myös suorasanainen ja vaativa. Haluan oppilaideni kokevan onnistumisia, iloa ja “tekemisen meininkiä” tunneillani. Olen toiminut kokopäiväisenä tanssinopettajana vuodesta 2005.

Kilpaurallani olen mieheni Mikko Ahdin kanssa saavuttanut 10-tanssin SM-kultaa vuosina 1998 – 1999 amatöörisarjassa. Vakiotanssien SM-kultaa saavutin ammattilaisena vuonna 2003 sekä kansainvälisissä 10-tanssin MM kisoissa 9. sijan.

Koska itse vielä opetan ja työstän omaa tanssia, nautin myös suuresti siitä hetkestä, kun itse pääsen esiintymään. Esiinnyn mielelläni erilaisissa tilaisuuksissa ja täten jaan myös yleisölle tanssin ilosanomaa. 

Tällä hetkellä opetan tanssia ympäri Varsinais-Suomea sekä omassa tanssikoulussani Turun Tanssistudio Centrossa.