takaisin

Virve Mäkelä

virve mäkelä referenssi

Haastattelu tehty 3.12.2017 Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla Elevent Star Freedom to Dance + ProAm –kisojen yhteydessä

Kisa meni omasta mielestäni hyvin; tuomareista en tiedä, ehkä korkeintaan kohtalaisesti.  Oli ihanaa valmistautua kisaan syksyn aikana, kun oli selkeä päämäärä treenaamiseen.  Kisapäivän ”seremoniat” hiustenlaittoineen, meikkeineen ja mielikuvaharjoituksineen on taas ihan oma juttunsa jollaista ei aiempaan elämääni ole kuulunut.  Nautin joka hetkestä tanssiparketilla ja sain tanssia kaikki viisi tanssia, valssin, tangon, wienervalssin, foxtrotin ja quickstepin, mikä oli tavoitteeni. Tangon tosin tanssin vain semifinaalissa, mutta muut finaalissa.

Olen todella onnellinen siitä, että olen päässyt mukaan ProAm-kisoihin, ja  tähän pääsemiseen haastattelijalla on melkoinen osuus!  Muistan, miten vuosi sitten syksyllä yksien harkkojen yhteydessä Jyrki ehdotti Samille ja minulle, että ottaisimme osaa ProAm-kisojen untuvikkosarjaan. Olimme molemmat ymmällämme, mutta pian kuitenkin päätimme osallistumisestamme seuraavaan kisaan, ja siitä se lähti. Omasta puolestani kiitän Jyrkiä ja Eleventiä lämpimästi - tanssiminen kisalattialla on fantastinen kokemus!

Keväällä otin muutaman yksityistunnin Samilta tutustuakseni kilpatanssimaailmaan, ihastuin ja halusin oppia lisää. Syyskuussa päätimme ykskaks yllättäen osallistua 29.10.2016 pidettävään ProAm-kilpailuun ja aloitimme koreografian ja kuvioiden harjoittelun. Sami on erittäin ystävällinen ja pedantti opettaja. Tunneilla olen aina saanut vastaukset kysymyksiini sekä vinkit ja niksit uusien asioiden harjoitteluun ja toteuttamiseen. Kisaan valmistautuminen on ollut hänen positiivisen, iloisen ja kannustavan asenteensa vuoksi todella hauskaa.

Haluan kiittää Samia erittäin lämpimästi tästä uskomattoman ihanasta kisakokemuksesta. Olen todella onnellinen myös siitä, että Jutallakin on ollut aikaa paneutua sekä harjoitteluuni, että kisapäivääni. Kiitos Sami ja Jutta!

ProAm-kisapäiväni oli niin fantastisen positiivinen, että haluan kannustaa kaikkia osallistumaan. Meillä on loistavia tanssinopettajia ympäri Suomen, joten jokainen löytää itselleen Pro:n ja kokea saman kuin minä. Ikä, sukupuoli tai tanssitaito eivät ole este; jokaiselle löytyy sopiva sarja.

Ota yhteyttä Eleventiin, he etsivät sinulle opettajan ja osallistu: edessäsi on huikea seikkailu!