takaisin

Linda Leivo

referenssi linda leivo pystykuva

Haluaisin ensin kiittää mahtavaa tanssipariani, Emiliä. Kiitos, että teit jokaisesta harjoituksestamme antoisan ja kannustit minua. Olet innostava opettaja, ja ansiostasi tanssini edistyi paljon.

Aloitin tanssiharrastuksen Lappeenrannan Tanssiurheilijoissa ja olin tanssinut reilun vuoden ennen kuin aloitin harjoittelemaan ProAm -kilpailuihin. Aluksi koreografiat tuntuivat haastavilta, mutta tasokkaan opetuksen ansiosta nekin alkoivat pikku hiljaa sujumaan.

ProAm on ainutlaatuinen tapa kehittyä tanssijana, sillä osallistumalla siihen pääsee harjoittelemaan itseään huomattavasti taitavampien tanssijoiden kanssa. Näin ollen edistyminen tanssijana on myös nopeampaa ja ammattitaitoiset tanssinopettajat löytävät helposti syyn, jos jokin asia ei toimi.

Kaikki tapaamani ihmiset ProAmin tiimoilta ja harjoitussaleilla ovat ottaneet minut hyvin vastaan ja olleet kannustavia. Suuri kiitos teille kaikille. Loitte uskoa minuun ja tekemiseeni.

ProAm -tapahtuma oli lämminhenkinen ja kisaajat kannustivat toisiaan. Koin kilpailun ehkä enemmänkin esiintymisenä kuin tiukkana kilpailuna. Itselleni tärkeintä tanssissa on siitä nauttiminen ja sen tuoma ilo.

ProAm on hyvä mahdollisuus saada tuntumaa kilpatanssiin, tai muuten vain löytää iloa arkeen tanssin kautta. Tapahtuma on helposti lähestyttävä ja haluan rohkaista kaikkia kiinnostuneita kokeilemaan.