Takaisin

 

PartyBooth Oy:n omistus on siirtynyt 6.5.2018 Elevent Group Oy:lle.  Yrityksen toiminta jatkuu entiseen malliin.

PartyBooth on kreisibailut kopissa ja myöhemmin somessa tai kuvapaperilla. PartyBooth on joka tapahtuman takuuvarma vetonaula ja jononkerääjä.

Kyseessä on hauskempi versio perinteisestä photoboothista eli valokuvauskopista. PartyBoothissa saat itse valita kuvan taustan ja päästää luovuutesi valloilleen kavereidesi kanssa. PartyBoothiin mahtuu myös perinteisiin koppeihin verrattuna useampi kuvattava - isompaan versioon mahtuu jopa 8 henkeä samaan aikaan!

PartyBooth on loistava väline yrityksesi markkinoinnissa ja brändäyksessä, sillä kuvien taustaksi voit asettaa firmasi logon tai haluamasi markkinointitekstin. Myös valokuvauskopin seinät on mahdollista brändätä teemaan sopivaksi. Esimerkiksi kauppakeskuksessa sijaitsevan photoboothin tulostama kuva voi toimia alennuskuponkina kopin vuokranneeseen liikkeeseen. Firman logolla varustettu asiakkaan somessa jakama kuva taas tavoittaa hetkessä keskimäärin satoja saman kohderyhmän henkilöitä.

Ainoana Suomessa käytössä myös green screen -mahdollisuus, eli kuvan taustaksi voi valita melkein mitä tahansa.

PartyBooth sopii kaikkiin tilaisuuksiin, joissa kännykkäkameran salama räpsyisi muutenkin tiuhaan, ja se on takuuvarmasti suosittu ja helppo ohjelmanumero esimerkiksi häihin, syntymäpäiville tai lastentapahtumiin.

PartyBoothin brändätty koppi toimii yrityksesi markkinoinnin tukena niin uuden tuotteen lanseerauksessa, markkinointitapahtumassa, terassin avajaisissa kuin pikkujouluissakin.

Lue tuotteesta lisää PartyBoothin omilta nettisivuilta.

 

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt

Saana Akiola
saana.akiola@elevent.fi, saana@partybooth.fi
040-7384971