Takaisin
logo-teksti

Elevent Group rekisteröi ProAm-tavaramerkin 


Elevent Group on rekisteröinyt Suomen Patentti- ja rekisterihallituksen kautta tavaramerkkilain (10.1.1964/7) 1 § mukaisen tavaramerkin PROAM.

MIKÄ TAVARAMERKKI?
Tavaramerkki on tunnusmerkki, joka erottaa yrityksen valmistamat tavarat ja tuottamat palvelut muiden yritysten vastaavista. Tavaramerkki toimii siis erottamisvälineenä markkinoilla. Tavaramerkki on tarkoitettu käytettäväksi elinkeinotoiminnassa, mutta tavaramerkin hakijana ja haltijana voi aivan hyvin olla yksityishenkilö.

Tavaramerkki antaa sen omistajalle oikeuden käyttää sitä elinkeinotoiminnassaan yksinoikeudella. Rekisteröidyn tavaramerkin tai siihen sekoitettavan nimen käyttö palveluiden myynnissä tai markkinoinnissa ilman merkin omistajan lupaa, on kielletty. Tavaramerkki PROAM on rekisteröity Nizzan luokituksen mukaiseen luokkaan 41 kattaen tanssitapahtumien järjestämisen sekä tanssiin liittyvät koulutuspalvelut.

PROAM tavaramerkki löytyy hakemusnumerolla T201750591 ja tämän linkin takaa.

Lisätietoja tavaramerkeistä saa Patentti- ja rekisterihallituksen kotisivuilta tästä osoitteesta.

Mikäli olette kiinnostuneet tavaramerkin käytöstä, ryhdymme kanssanne mielellämme yhteistyöhön, jota varten teemme käyttöoikeussopimuksen.

Annamme mielellämme lisätietoja tavaramerkkiämme koskevissa asioissa!

Elevent Group Oy
info@elevent.fi
+358 (0) 40 0615 411