Tanssien Tähtiin -show

Kiitos kaikille katsojille ja yhteistyökumppaneille!

Takana on huikea vuosi, jonka aikana teimme kilpatanssihistoriaa tuomalla teattereiden lavoille paritanssiin perustuvan showkokonaisuuden. On ollut upeaa todeta, kuinka paljon tällaista showta on jo odotettu ja kuinka ihanasti yleisö on ottanut tanssijamme vastaan kaikissa näytöspaikoissa!

Kiitos yhteistyökumppaneillemme

Sokos Hotels
Wella Professionals
Sebastian Professional
Hair by Teemu Hirvimäki
Diego dalla Palma Milano Finland
Alemana Dance Center
NOMNOM
Sun-Maid Suomi
NOCCO Finland
Barebells Finland
Vitamin Well Finland
Perskindol
Osteofys
Crystal Nails Helsinki

Tanssi jatkukoon, uusia suunnitelmia tehdään parhaillaan ja keväällä 2021 uusi show saa ensiesityksen!


Keväällä 2019 se vihdoin tapahtui! Tanssii Tähtien Kanssa – tv-ohjelmasta tutut ammattitanssijat tekivät kauan odotetun showkiertueen esiintyen Helsingissä, Turussa, Oulussa, Rovaniemellä, Lahdessa, Espoossa, Järvenpäässä, Tampereella, Lappeenrannassa, Kotkassa, Porissa, Salossa ja Jyväskylässä. Yleisön toiveesta näytöksiä järjestettiin lisää marras-joulukuussa 2019, jolloin pääsimme vierailemaan mm Kuopiossa, Kajaanissa, Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä ja Mikkelissä. ”Tälläistä showta ei ole aiemmin suomessa tehty ja on todella hienoa, että yleisöä haluaa lisänäytöksiä”, kertoo Elevent Groupin toimitusjohtaja Helena Ahti-Hallberg. Helena Ahti-Hallberg on myös vastuussa puvustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Lähes kaikki kevään esitykset olivat loppuunmyytyjä, syksyn esitykset olivat myös osittain loppuunmyytyjä.

Tunnin show täynnä tanssin taikaa ja glamouria tuo ensimmäistä kertaa samalle lavalle tanssimaan Ansku Bergströmin, Marko Keräsen, Kia Lehmuskosken, Jurijs Trosenkon, Jutta Heleniuksen, Sami Heleniuksen, Saana Akiolan, Katri Mäkisen sekä Mikko Ahdin ja Jani Rasimuksen. Esityksessä päästään tutustumaan tanssijoiden omiin tähtihetkiin ja nauttimaan upeista ryhmä- ja parinumeroista. ”Haluamme tarjota katsojille mahdollisuuden tutustua tanssijoihin syvemmin. Olemme itse tehneet kaikki koreografiat” kertoo esityksen ohjauksesta vastaava Marko Keränen. Shown suunnittelusta vastaa tanssijat yhdessä tuotannosta vastaavan Elevent Group Oy:n kanssa.

Kaikki tanssijat ovat tunteneet toisensa jo pitkän aikaa. Entiset kilpakumppanit ovat nykyisin kollegoita ja nyt ensimmäistä kertaa yhdessä teatterin lavalla. Moni heistä on maininnut tanssiuransa tähtihetkiksi niin Suomen mestaruudet, ulkomailla olleet edustuskilpailut, opetustyötä unohtamatta. ”Suomen ja Euroopan alueella tällainen kokonaan kilpatanssijoiden tekemä show on ainutlaatuinen, lähin vertailukohta löytyy Englannista, missä vastaavan tv-ohjelman jälkeen tanssijat tekevät parin kuukauden mittaisen kiertueen” kertoo Marko Keränen. ”Idea kiertueeseen lähti viime syksynä Tanssii Tähtien Kanssa- kauden lopulla, kun tanssijat halusivat jatkaa yhteistyötään ja näin syntyi ajatus yhteisestä kiertueesta” jatkaa Helena Ahti-Hallberg.

Katso video!