Työhyvinvointi - jotta jaksat

Tiedostatko, mitä tuot yhteiseen työilmapiiriin ja millainen vaikutus sillä on? Työilmapiirin rakentumisesta kaikki ovat yhtä suuressa vastuussa. Tarjoamme viihdyttäviä harjoitteita ja virkistäviä ajatuksia joilla työilmapiiri paranee hetkessä.

Esimerkkicase: Demonstraatioesitys, 150 henkeä. Tässä vahvasti havaintoihin ja oivalluksiin perustuvassa koulutuksessa kouluttajat näyttelevät annettujen teemojen pohjalta esim. vuorovaikutuksen perustyökaluja.

Teemoja käsitellään yleisellä tasolla niin, että sisältö on mahdolisimman helposti vastaanotettavaa.

Osallistujan kommentti: Kouluttajat toivat painokkaasti esille perusasioita, kuten oman asenteen ja vastuun tärkeyden. Monet toteamukset tai väitteet olivat entuudestaan tuttuja, mutta niiden kuuleminen ei tässä kontekstissa tuntunut ollenkaan tylsältä vanhan toistolta. Esillä olleet asiat sopivat paitsi työyhteisöön myös kaikkiin muihinkin vuorovaikutustilanteisiin. Kuulijat pääsivät myös itse tekemään/kokeilemaan mutta turvallisesti. Tilaisuus oli sekä hyödyllinen että viihdyttävä. Risuja en osaa edes antaa. Kiitos tilaisuuden järjestämisestä!

Voidaan toteuttaa toiminnallisena luentona ja pienryhmäkoulutuksena.