Esiintyjät

VIIHDEALAN PARHAAT OSAAJAT

Nostata tunnelma kattoon elämyksellisillä esiintyjillä. Oman SNL Dancers -tanssiryhmämme lisäksi meillä on huikea valikoima vaikuttavia ammattilaisia eri aloilta. Ehdottomia valttejamme ovat viihdetaiteilijoidemme monipuolisuus ja iloinen palveluhenki.

Ideoita ja ammattilaisia

Käytämme Suomen parhaita ammattilaisia ja näin varmistamme että esiintyjät hoitavat työnsä laadukkasti ja luotettavasti. Kerro meille, minkä tyyppiseen tilaisuuteen haet esiintyjää, niin ehdotamme sinulle vaihtoehtoja ja annamme uusia ideoita. Toimimme viihdealan keskiössä ja seuraamme alan trendejä, haemme aktiivisesti uusia artisteja, esiintyjiä sekä viihdyttäjiä.

Esiintyjäkategoriat

Yleisömagneetit

Nämä puhujat vangitsevat taatusti yleisönsä, oli aihe mikä tahansa.  Eleventin kautta tilaisuuteenne yleisömagneetit hyvinvointiguruista huutokauppakeisareihin.  Yleisön viihtyvyys on taattua!

Tanssijat ja tanssiryhmät

Eleventin tanssijat ovat Suomen huippuosaajia, niin esiintyjinä kuin opettajina. Lajeihin kuuluvat mm. lavatanssit, lattari- ja vakiotanssit, salsa, zumba, hip hop, street ja vogueing. Vauvasta vaariin, aloittelijoista kokeneimpiin, kaikille löytyy jotain!

Katso lisää

Tanssinopettajat

Eleventin tanssinopettajista löydät Suomen parhaat ammattilaisopettajat. Opettajiamme on nähty muuan muassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman lukuisilla tuotantokausilla.

Katso lisää

Juontajat

Kauttamme ammattitaitoiset juontajat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Käytämme juontajina taatusti alan parhaita osaajia, joilla ei mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa.

Katso lisää

Tubettajat ja somettajat

Välitämme tubettajia, jotka ovat tällä hetkellä varsinkin nuorten suosiossa. Meidän kauttamme saatte tilaisuuteenne myös somettajan, jolloin saatte parhaan mahdollisen näkyvyyden some-kanavissa ammattitaitoisesti toteutettuna.

Katso lisää

Sirkustaiteilijat

Taikureita, mentalisteja, vatsastapuhujia, ilma-akrobaatteja, klovneja.  Sirkuksen maailma on aina yhtä kiehtovan jännittävä, ja siksi nämä artistit sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin ja erilaisille kohderyhmille.

Katso lisää

Drag-artistit

Drag-artistit ovat suosittuja esiintyjiä ja heidän ammattitaidolla luodut shownsa lumovat kerran toisensa jälkeen. Elevent välittää parhaita drag-artisteja tilaisuuksiinne ja tapahtumiinne.

Katso lisää

Artistit

Elevent välittää artisteja aina stand up -koomikoista tanssiartisteihin. Parhaat esiintyjät erilaisiin tapahtumiin, tilaisuuksiin tai vaikkapa virkistyspäiviinne laajasta ammattilaisten kaartistamme.

Katso lisää

Bändit

Haluatteko tilaisuuteenne vauhdikasta rokkia vai tanssimusiikkia?  Eleventiltä löytyy kattava valikoima eri tyylisuuntia edustavia bändejä, monenlaisina kokoonpanoina.

Katso lisää

Hyvinvointiosaajat

Välitämme niin hius-, muoti-, stailaus-, meikkaus- kuin muunlaisiakin hyvinvointiammattilaisia.