Elevent group Oy

Helena Ahti-Hallberg

Toimitusjohtaja

Soita: 0400 615 411 Lähetä sähköpostia

Olen tanssiin hurahtanut lajin monitoiminainen. Opetan kaiken ikäisiä ja tasoisia tanssijoita, ja lisäksi olen mukana järjestötyössä Suomen Tanssinopettajain Liiton puheenjohtajana. Tanssi on ollut mukana elämässäni lähes 40 vuotta ja rakkauteni lajiin kukoistaa edelleen. Elevent on uusin "lapseni" ja olen onnellinen, että olen omalta osaltani voinut vaikuttaa ProAm-tanssin rantautumiseen Suomeen.

Sofia Kohtala

ProAm ja tanssinopettajat

Soita: 044 988 6555 Lähetä sähköpostia

Osakas, ProAm vastaava, Tanssikisojen- ja Tapahtumien järjestäjä

Olen tanssija, kartingkuski ja yrittäjä. Olin ensimmäinen ProAm tanssija Suomessa ja olen nyt kilpaillut ympäri maailmaa opettajani kanssa vuodesta 2013.

Yhdessä Helena-Ahti Hallbergin kanssa toteutimme yhden unelmistamme kun esiteltiin ProAm-tanssimuodon Suomessa vuonna 2013 ja lähdettiin kehittämään konseptia. Intohimoni ovat tanssi ja nopeat autot. Olen aina liikkeellä, järjestämässä tapahtumia tai kisoja, tanssimassa tai ajamassa mun karting autolla nimeltä Viola.

Tero Laakso

Tapahtumatuotanto, ohjelmat, esiintyjät

Soita: 050 329 6041 Lähetä sähköpostia

Olen tanssija, koreografi ja tanssinopettaja. Olen myös paljon nähnyt ja kokenut tapahtumatuottaja. Uskon vahvasti kohtaamisiin ja niiden avulla vaikuttamisee sekä siihen, että hyvän ohjelman avulla voi herättää kiinnostusta, kiinnittää huomion ja jättää vahvan muistijäljen. Intohimonani on tanssi, suklaa ja musiikki!

Jyrki Keisala

IT ja tekniikka

Lähetä sähköpostia

Jyrki Keisala tuli töihin Eleventille vuoden 2016 alussa, kun yritys etsiskeli "tanssivaa nörttiä". Kuvaus on osuva - hänellä on fyysikon koulutus ja vankka 13 vuoden kokemus IT-alalta. Jyrki on alanvaihtaja ja opiskeli "aikuisella iällä" Oulun seudun ammattikorkeakoulussa tanssinopettaja AMK -tutkinnon. Nykyään hän yhdistää vanhat ja uudet taitonsa ja hoitaa päivätöinään Eleventin IT-asioita. Iltaisin Jyrki opettaa paritanssia lähinnä pääkaupunkiseudulla.

Mikko Leppilampi

Hallituksen puheenjohtaja

Lähetä sähköpostia

Näyttelijä-laulaja-juontaja Mikko Leppilampi on ollut monessa mukana. Hän on tehnyt elokuvia, levyttänyt oman sooloalbumin, näytellyt teatterissa, musikaaleissa ja TV-sarjoissa. Mikko luo omalla charmikkaalla olemuksellaan lämminhenkistä tunnelmaa ja on aina avoin uusille ideoille. Tanssii Tähtien kanssa yhdisti Helenan ja Mikon polut yrittäjinä. Mikko tunsi Helenan tavoin palavaa halua viedä tanssia myös taviksille. "Varsinkin näinä aikoina ihmiset tarvitsevat elämäänsä ripauksen glamouria sekä hyviä tekosyitä päästä lähelle toisiaan."

Laskutusosoite:

Elevent Group Oy
Myyraksen Mäntytie 2
01400 VANTAA
talous(at)elevent.fi

Sähköposti

info(at)elevent.fi