Bändit

Meiltä löytyy kattava valikoima bändejä erikokoisina kokoonpanoina ja eri tyylilajeissa aina menevistä rockbändeistä aina tunnelmallista tanssimusiikkia soittaviin orkestereihin.

St. Notes tekee kunnianhimoista taidetta ja hersyvää viihdettä laulaen

St. Notes tekee kunnianhimoista taidetta ja hersyvää viihdettä laulaen

"Sellaista ei ole, mihin ei laulaen pystyisi!" tiivistää kokeneen lauluyhtyeen, St. Notesin, ajatuksen a cappella -laulamisesta. Yhtyeessä on riveissään omia säveltäjiä, sanoittajia ja sovittajia, joiden luovuudesta saavat nauttia niin yleisö kuin kanssalaulajatkin. Sekayhtyeen taidokkaat ja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopivat esitykset ja mittatilauksena sorvatut välispiikit vakuuttavat vaativammatkin taiteiden suurkuluttajat.

Olipa kyse asiakastilaisuudesta, koko illan konsertista, tuotteen lanseerauksesta tai tulosvaroituksesta, näistä ja asiaan liittymättömistä yksityiskohdista St. Notes tekee taidetta. Vai haluaisitko kenties tehdä lennossa oman biisin yhteistyökumppaneittesi kanssa? Mikään ei ole mahdotonta! Ole yhteydessä ja kysy lisää erilaisista mahdollisuuksista tuottaa lisäarvoa tapahtumaasi.

Aki Mäki


The Moods


The Moods on varma valinta mihin tahansa juhliin, sillä räätälöimme sopivan paketin juuri sinun juhliisi!

The Moodsin johtohahmoina toimivat jo vuosia erilaisissa tapahtumissa, ravintoloissa, laivoilla, show-produktiossa jne. esiintyneet musiikin ammattilaiset Heidi Kukkula ja Anne Tanskanen. Yhtye keikkailee tilaisuudesta ja asiakkaan toiveista riippuen duona, triona tai isolla kokoonpanolla, joka nostaa bileet takuuvarmasti kattoon!! The Moods esiintyy myös akustisesti ja sopii näin ollen myös tilaisuuksiin, missä kaivataan tunnelmanluojaa muulle ohjelmalle, kuten illallisille. Monipuolinen ohjelmisto räätälöidään aina tilaisuuteen sopivaksi.

The Moods on myös Facebookissa

Kuuntele ääninäytteitä ja tutustu yhtyeeseen

Abba Tribute


Kun ilta lähestyy yötä on aika "räjäyttää pankki" ja esiintymään astuu upea Abba Tribute. Abba Tribute esittää Ruotsin menestyneimmän pop-sensaation ABBAn kuuluisimpia ja rakastetuimpia kappaleita, kuten Dancing Queen, Waterloo, Super Trouper, Mamma Mia ja monia muita.

Abba Tribute on perustettu vuonna 2004, samana vuonna jolloin ABBAn Euroviisuvoitosta oli kulunut 30 vuotta. Abba Tribute on esiintynyt useissa eri tilaisuuksissa mm. laivoilla (Midnight Show). Agnetana ja Fridana esiintyvät Maria ja Heidi, joilla on usean vuoden kokemus erilaisista musiikki- ja show-produktioista.

Mamma Mia -elokuvan ilmestymisen jälkeen yhä useampi tuntee bändin hitit. ABBAn musiikki vetoaa tunnetusti kaikenikäisiin ja sopii näin ollen joka tilaisuuteen!!

Lisätietoa Facebookista.

Shown jälkeen tunnelma on korkeimmillaan ja loppuillan lavalla jatkaa bilemusiikin spesialisti Abba Tribute -yhtye. Tässä vaiheessa viimeistään on aika heittäytyä itse mukaan tanssimaan!!

Tessa Virta Orkesteri


Ammattitaidolla, rakkaudella, juuri sinulle yli 20 vuoden kokemuksella!

Kokeneista huippu-ammattimuusikoista koostuva pianisti-laulaja Tessa Virran Orkesteri on ainutlaatuinen vaihtoehto asiakastilaisuuksiin, gaalaillallisiin, seminaareihin ja kansainvälisiin kongresseihin sekä tausta- että tanssimusiikin luojaksi ja erilaisiin ohjelmanumeroihin. Tessa Virta Orkesterilta löytyy monipuolista, korkeatasoista ohjelmaa huippuartistien, kuten Mari Palon, Mikael Konttisen, Johanna Förstin, Sami Saaren, Tomi Metsäkedon ja Pentti Hietasen kanssa sekä supersuosittu ”Laulavat Tarjoilijat” –ohjelmanumero.

Kokoonpanot duosta alkaen.

"Erittäin suuret kiitokset hienosta ohjelmasta. Kokousväeltä tuli poikkeuksellisen paljon palautetta mahtavista esityksistänne. Monien mielestä ohjelma oli paras kautta aikojen!"

"Lämpimät kiitokset suurenmoisesta esityksestä, palaute oli poikkeuksetta ylistävää!"

"Laulavat tarjoilijat" -ohjelmanumero

O Sole Mio, Palaja Sorrentoon, Granada, Con te Partiro, Libiamo”. Nämä ja muut ikimuistoiset tulkinnat tunnetuista klassikoista taituroivat sopraano Hanna Kronqvist ja tenori Pekka Kuivalainen elegantin Tessa Virta Orkesterin säestyksellä. Supersuosituksi ohjelmanumeroksi noussut ”Laulavat tarjoilijat” -esitys tarjoaa viihdyttävän ja tyylikkään musiikkiesityksen rennolla ja hauskalla tavalla.

"Kiitos sinulle kun ehdotit juhlaamme Tessa Virta Trioa ja Laulavia tarjoilijoita. Esitykset ja illan musiikki olivat aivan ensiluokkaisia! Juhlavieraat tulivat varta vasten kehumaan esityksiä ja musiikkia. Ilta oli todella hieno ja onnistunut ja musiikki kruunasi illan”