Ohjelmatuotantoa

LUOMME VIIHDYTTÄVIÄ ELÄMYKSIÄ

Nostata tilaisuutesi tunnelma kattoon Eleventin ohjelmalla. Tuotamme näyttävää ohjelmaa toiveidenne ja budjettinne mukaan. Toimimme viihdealan keskiössä, seuraamme alan trendejä ja haemme aktiivisesti uusia artisteja, esiintyjiä ja viihdyttäjiä.

Vain mielikuvitus rajana

Liiketoimintamme avainsanat ovat tunne, liike ja elämys.  Näistä lähtökohdista ideoimme jatkuvasti viihdyttäviä ja liikuttavia ohjelmakokonaisuuksia. Luovuus, asiakaslähtöisyys ja uusien ideoiden kehittäminen ovat ydinosaamistamme.

Nopeaa ja vaikuttavaa

Ehdottomia valttejamme ovat loistava reaktionopeus, ohjelmapalveluiden monipuolisuus ja iloinen palveluhenki. Käytämme Suomen parhaita ammattilaisia ja näin varmistamme, että ohjelmamme ovat elämyksiä. Isoimpiin tapahtumiiin saat Eleventin oman edustajan aina paikan päälle.

Ohjelmakategoriat

Tanssishowt

Eleventin kautta upeat tanssishowt ammattitaitoisten tanssijoiden esittämänä. Tilaa tapahtumaasi tanssiesitys, tanssinopetusta tai vaikka oma tanssiryhmämme SNL Dancers.

Lue lisää

Muotinäytökset

Järjestämme erilaisia muotinäytöksiä - tanssillisista spektaakkeleista teemanäytöksiin. Ammattitaitoinen tiimimme vastaa näytöksen toteutuksesta ja siihen liittyvistä yhteydenotoista avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Yritys ProAm-kilpailut

ProAm perustuu tuttuun televisioformaattiin. Opettaja harjoittelee ja kilpailee oppilaansa kanssa. Tästä yritysjuhliin taatusti erilainen ohjelmanumero, joka luo mahtavaa yhteishenkeä työpaikalla!

Lue lisää

Teemapäivät ja tapahtumat

Järjestämme erilaisia teemapäiviä tuoden asiakkaille uusia ja raikkaita ideoita, vanhoja ja toimivia unohtamatta. Tapahtumat toteutamme avaimet käteen -periaatteella, eli vastaamme kaikesta suunnittelusta toteutukseen.

Lue lisää

Tyky-päivät

Eleventin kautta monipuolista sisältöä yritysten Tyky-päiviin. Räätälöimme päivästänne juuri teille sopivan.

Lue lisää

Hemmottelupäivät

Toteutamme ammattitaidolla yritysten hemmottelu- ja virkistyspäivät sekä järjestämme hemmottelupäiviä myös asiakkaillenne.

Lue lisää