Viihdyttäjät

Puhalla päivään magiikkaa, taikuutta ja silkkaa ihmetystä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia sirkustaiteilijoita kuten

 • taikurit
 • mentalistit
 • jonglööraus
 • vatsastapuhujat
 • ilma-akrobaatit
 • klovnit
 • kasvomaalaajat

Taikuri ja mentalisti Noora Karma


Taikuri Noora Karma on kansainvälisesti tunnettu ja palkittu naismaagikko ja mentalisti, jonka lukuisat esiintymiset TV-kanavilla ja radio-ohjelmissa sekä laaja lehdistön ja sosiaalisen median kiinnostus ovat tehneet hänestä halutun esiintyjän. 

Noora on kohauttanut tempauksillaan koko Suomen kansaa viimeisen parin vuoden aikana. Mieleenpainuvimmat hetket ovat olleet mm. Arto Nyberg ohjelmassa suoritettu uskomaton ennustus, Ilkka Kanervan hypnotisointi Itsenäisyyspäivän jatkoilla, jääkiekon SM- liiga kierroksen ja lottonumeroiden ennustaminen.

Viimeistään Noora nousi koko kansan tuntemaksi viihdyttäjäksi oman TV-shown “Mentalisti Noora Karma” myötä viime keväänä, joka keräsi parhaimmillaan puoli miljoonaa katsojaa. 

Samalla Noora teki taikuudesta muodikkaan ilmiön ja sai nuoremmankin yleisön innostumaan alasta. Noora onkin todellinen uranuurtaja taikuuden parissa, sillä tiedettävästi hän on ensimmäinen naistaikuri maailmassa, joka on luotsannut omaa nimeä kantavaa taikuri tv-sarjaa.

Nooran esityksissä on paljon kansainvälisiä vaikutteita, show on sekoitus illuusiota, mystiikkaa, visuaalista taikuutta, mentalismia, hypnoosia, musiikkia ja komediaa. Hän käyttää ohjelmanumeroissaan aktiivisesti yleisöä ja esitykset ovat saaneet suuren suosion tilaisuudessa kuin tilaisuudessa ns. “Icebreakerinä”.

Esiintymiskielinä toimivat suomi Ja englanti.

Kaikki esitykset räätälöidään aina täydellisen sopivaksi jokaiseen tilaisuuteen, olipa kysesssä suuri lavashow, illuusiot tai pienempi stand-up tyylinen show.

Yleisö pääsee osalliseksi temppuihin ja nauttimaan Nooran taikuudesta ja eläytymään hänen esiintymiseensä täysinrinnoin. Viihtyvyys on taattu, sillä kyseessä on maailmanluokan viihdettä parhaimmillaan! Ei sen vähempää eikä yhtään sen enempää.

Olipa kyseessä yksityis- tai yritystilaisuus, messut, avajaiset, lanseeraukset, harjannostajaiset, häät, syntymäpäivät, kick-off tai muu juhla, mentalisti Noora Karma tekee tapahtumasta varmasti maagisen ikimuistoisen ja josta puhutaan vielä pitkään!

Magiaa & Mentalismia

Mentalisti Jose Ahonen - Kymmenien miljoonien katsojien mies


Jose Ahonen tarjoaa viihdettä, joka ällistyttää vaativimmankin katsojan ja vie hurjalle matkalle mielikuvituksen sopukoihin. Kokenut esiintyjä ottaa yleisönsä ja jättää jälkeensä ihmetystä, riemua ja halun tulla huijatuksi uudestaan.

Jose koukuttaa katsojansa sekä lavalla että videolla. YouTubessa julkaistu Magic for Dogs – Taikuutta koirille nosti miehen maailmanmaineeseen ja sen jälkeen Josen viraalihittien katselumäärä on kasvanut yli 50 miljoonaan. Hänet muun muassa kutsuttiin Los Angelesiin kuvaamaan uusia videoita Collective Digital Studiolle ja Suomessa Jose tekee Huijarit-ryhmässä suosittuja videoita mm. Radio SuomiPopille ja Nelosen Ruutuun. 

Jose myös kuuluu Psychic Entertainers Association -yhdistykseen, johon on päässyt jäseneksi vain noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muuta psyykikkoviihdyttäjää. Jose on myös Suomen pitkäkestoisimman taikuriklubin, Club Harhan perustajajäsen.  

Mielentaikuutta-show

Hypnotisoiva ja mukaansatempaava psykologinen show paljastaa ihmismielen saloja viihdyttävästi. Elämyksellinen esitys vie mentalismin ja psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen.  Ihmisten tulkitsemisen ja psykologisen taikuuden mestari Jose Ahonen johdattelee katsojan halki suggestion, ajatustenluvun ja valheenpaljastuksen saaden yleisön haukkomaan henkeään ja kyseenalaistamaan jopa omat aistinsa.  

Kesto n. 30 min.

Vatsastapuhuja Sari Aalto


Sari aalto on Suomen ensimmäinen ja ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja.  Hän onnistuu viihdyttämään niin lapsia kuin aikuisiakin.  Sari on esiintynyt kouluissa, päiväkodeissa, teattereissa ja festivaaleilla Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Japanissa.  Sarin ohjelmisto kattaa useita erilaisia kokonaisuuksia ja löydät sieltä varmasti sinun tilaisuuteesi sopivan.

Vip Bartenders


VIP Bartenders tarjoaa ensiluokkaista baarityöskentelyä ja upean shown, joka sisältää lentäviä pulloja, rullaavia shakereita ja herkullisia drinkkejä. He suunnittelevat esityksen juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi, joten kerro avoimesti toiveistasi niin saadaan upea show aikaan.

 

Keke Pulliainen

Taikuri

Keke Pulliainen on taitava ja hauska taikuri, joka tarjoaa monipuolista ja ammattitaitoista taikaohjelmaa aikuisille ja lapsille. Hänellä on useiden vuosien ja tuhansien esitysten kokemus taikuudesta. Hänen uskomattomat temppunsa sopivat niin messuille, pikkujouluihin, syntymäpäiviin kuin yritystilaisuuksiinkin. Halutessanne hän voi toimia myös illan isäntänä ja juontajana.

(Kuvia 3)

Ilma-akrobaatti Pinja Schönberg

Pinja Schönberg on ilma-akrobaattivirtuoosi päälajeinaan vertikaaliköysi, kangas sekä rengastrapetsi. Pinja yhdistää perinteiset sirkusarvot ja tekniikat moderniin tanssin pohjautuvaan liikkeeseen ja ilmaisuun. Hän pyrkii jatkuvasti luovuuteen niin modernissa kuin perinteisessäkin sirkustyylissä.

Tekniset vaatimukset:

 • rengastrapetsiesitykselle korkeus n. 4-8 m
 • vertikaaliköysi- ja kangasnumeroille vapaa käyttökorkeus min. 8m
 • kiinnityskohdan vetolujuus vähintään 1000kg
 • tilaa ympärilleni 2-3m. lattiasta kattoon