Tanssinopettajat

Jutta
Helenius

"Sataprosenttisella heittäytymisellä tanssi voi tarjota unohtumattomia elämyksiä. Tyylillä ja taidolla. Täydestä sydämestä."

Lue lisää

Sami
Helenius

"Tanssimalla voi päästä tuntemaan vauhdin hurmaa, iloa ja intohimoa – kaikkea mahtavaa parketilla."

Lue lisää

Saana
Akiola

"Rakastan tanssia ja nautin kovasti, kun saan jakaa sitä iloa eteenpäin. On mahtavaa huomata kuinka oppilaani kehittyvät ja saavat onnistumisen tunteita!"

Lue lisää

Mikko
Koskelainen

"Koko urani ajan olen pyrkinyt valmentautumaan niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin huippuopettajien johdolla. "

Lue lisää

Mikko
Ahti

"Jokainen meistä osaa tanssia – omalla persoonallisella tavallaan, jonka hyvä ammattilainen saa valjastettua lajille sopivaan muotoon ja omaan loistokkuuteensa."

Lue lisää

Aleksi
Seppänen

"Ymmärrys kehosta ja mielestä sekä sen symbioosista ja esiintuomisesta tanssin välityksellä on paritanssin ja tanssifilosofiani perusta."

Lue lisää

Henri
Tanner

"Olen energinen, huumorilla ja asenteella maustettu tanssija! Ei yritetä tehdä, vaan tehdään, tanssitaan!"

Lue lisää

Anna-Liisa
Bergström

"Onnistumisen elämykset tanssissa! Tämän haluan opetukseni kautta mahdollistaa kaikille, taitotasosta riippumatta."

Lue lisää

Maria
Kangasaho

"Vuorovaikutus onkin perusteknisten asioiden lisäksi vahvasti mukana opetuksessani. Kun tanssit sydämestäsi niin jalat tulevat kyllä mukana."

Lue lisää

Saara
Tuikkala

"Välitän oppilaistani ja nautin huomatessani, kuinka ihmiset oppivat tanssimaan ja saavat siitä iloa! "

Lue lisää

Markus Hirvonen ja
Liisa Setälä

"Markus Hirvonen (28-vuotias) ja Liisa Setälä (20-vuotias) ovat tuore pariyhdistelmä ja ovat kilpailleet keskenään vajaan vuoden. "

Lue lisää

Kia
Lehmuskoski

"Kun saavut tunnilleni, voit jättää huolet ja arjen stressit pukuhuoneeseen. Pulppuava energiani ja innostuneisuuteni tarttuu varmasti myös sinuun."

Lue lisää

Jurijs
Trosenko

"Olen ammattilaistanssija, tanssinopettaja, tanssituomari ja koreografi. Uskon kannustavaan opettamiseen unohtamatta tarkkaa perustekniikkaa ja vartalonliikettä."

Lue lisää

Carina
Ahti

"Onnekseni pääsin mukaan tämän hienon lajin pariin jo pienenä tyttönä ja siitä lähtien olen ollut koukussa kilpatanssiin. "

Lue lisää

Marko
Keränen

"Opettajana uskon positiivisuuden olevan avain menestykseen, vaativuutta ja kunnianhimoa unohtamatta. Hyvällä (!) huumorilla päästään pitkälle."

Lue lisää

Matti
Puro

”Hengitän ja elän tanssista” & ”aina on hyvä olla hieman hullu”

Lue lisää

Matti
Heikkilä

"Tanssi on ollut suuri osa elämääni lähes koko ikäni. Urheilullisena ihmisenä ymmärrän ja arvostan myös monia muitakin urheilulajeja, joista otankin vaikutteita omaan tanssimiseen ja opettamiseen."

Lue lisää

Sannu
Heikkilä

"Tanssi on jotain, jota ilman en voi elää. Se auttaa jaksamaan paremmin arjessa ja tuo positiivista energiaa jokaiseen päivään."

Lue lisää

Lumi
Rae-Vuorialho

"Tanssin pitää olla iloa ja yhdessä tekemisen riemua ilman turhia hampaiden kiristelyä."

Lue lisää

Janne
Outinen

" Tanssi kaikessa energisyydessään ja laajuudessaan on ollut jo pitkään koko elämäni. Energiani ja positiivinen kannustaminen eivät jää keneltäkään huomaamatta. "

Lue lisää

Hannu
Korhonen

"Tekniikka on kaiken tanssin ja liikkeen perusta, en kuitenkaan halua unohtaa ilmaisun vapautta ja oppilaan omaa persoonaa."

Lue lisää

Heli
Hyvärinen

"Haasta itsesi uskaltamaan, luottamaan, heittäytymään ja löytämäänt kehon ja mielen yhteys. Kaikissa meissä elää tanssija!"

Lue lisää

Janica
Saarni

"Tanssin kokonaisvaltainen vaikutus kehoon, mieleen sekä tunteisiin on koukuttavaa ja kyltymätöntä. Näiden elementtien harmonia tuo tanssiin tavoitteita ja täyttymyksiä!"

Lue lisää