Suomen 10Tanssi Tapahtumat & Tuotanto Oy

motion
emotion
experience

10TANSSI ON NYT ELEVENT GROUP

OLEMME MONIPUOLINEN VIIHDE- JA TANSSIALAN OHJELMATOIMISTO

Vaikuttavia esiintyjiä

Haetko sisältöä tapahtumaasi? Eleventin ohjelmatoimisto auttaa sinua. Luovuus, asiakaslähtöisyys ja uusien ideoiden kehittäminen ovat ydinosaamistamme.  Palvelemme asiakkaitamme kauppakeskuksista hotelleihin ja tuotamme sisältöä sekä välitämme esiintyjiä niin yksityis- kuin yritystapahtumiin.

Tanssin riemua

Elevent tanssittaa, liikuttaa ja viihdyttää sinua Suomen parhaiden ammattilaisten kanssa. Järjestämme ProAm-tanssinopetusta ja kilpailuja - saat todellisen tanssinautinnon ammattilaisen ohjauksessa. Tanssitapahtumien ja -kilpailujen järjestämisessä voit luottaa ylivoimaiseen kokemukseemme ja ammattitaitoomme.  Showryhmämme SNL Dancers edustaa maamme ehdotonta kärkeä tanssin saralla.

 

Ajankohtaisia uutisia

ProAm-tavaramerkki Julkaisupäivämäärä 19.10.2017

Elevent Group on rekisteröinyt Suomen Patentti- ja rekisterihallituksen kautta tavaramerkkilain mukaisen tavaramerkin PROAM.

Tulevia tanssikilpailuja Julkaisupäivämäärä 19.10.2017

Eleventin tulevia tanssikilpailuja: 3.12.2017 Freedom to Dance, Elevent Star, Amateur, Professional, Senior (yli 30 vuotta) & ProAm -kisa Vanhalla Ylioppilastalolla.

Tubettajat laivalla Julkaisupäivämäärä 05.05.2017

Elevent haluaa tarjota muutakin ohjelmaa kuin perinteisiä esiintyjiä. Tästä hyvä esimerkki on yhteistyö Viking Linen kanssa. Mariellan matkassa Helsingistä Tukholmaan

Terveisiä vankilasta! Julkaisupäivämäärä 05.05.2017

Hotel Katajanokka on yksityinen lifestyle-hotelli, joka on saneerattu pieteetillä ja tunteella entisen Helsingin lääninvankilan historialliseen kiinteistöön. Vanhojen tiilimuurien sisäpuolella avautuu

#SOVEND - sosiaalisen median uusi vallankumous Julkaisupäivämäärä 05.05.2017

Raikkaiden ideoiden tunnistaminen on Eleventin keskeisiä toimintatapoja - Sovend on yksi niistä.  Sovend on täysin uudenlainen jakeluautomaatti, joka toimii sosiaalisen

Tapahtumat

HurmioKlubi: Lemmenlautta Julkaisupäivämäärä 25.10.2017

Lemmenlautta on uusi raikas yhtye, joka koostuu kuudesta nuoresta ammattimuusikosta. Pojat tekevät rohkeita lainauksia ja taidokkaita sovituksia populäärimusiikin puolelta ja esittävät niitä taidokkaasti ja energisesti.

HurmioKlubi: Markku Aro & Diesel Julkaisupäivämäärä 01.11.2017

Karismaattinen Markku Aro ei paljon esittelyjä kaipaa. Hän on ollut suomalaisten suuresti rakastama iskelmäartisti jo vuodesta 1968.

HurmioKlubi: Kinojake Julkaisupäivämäärä 08.11.2017

Uuden sukupolven tanssiorkesteri jonka ammattitaitoisessa käsittelyssä tutut klassikkokappaleet muuntautuvat sujuvasti tanssittavaan muotoon.

HurmioKlubi: Hurma Julkaisupäivämäärä 14.11.2017

Tänään HurmioKlubilla taas hurmaannutaan, kun tanssiorkestereidemme ehdottomaan kärkikaartiin kuuluva, nuori ja nuorekas Hurma astuu Virgin Oilin lavalle.

HurmioKlubi: Johanna Pakonen ja Ihana Julkaisupäivämäärä 21.11.2017

Vuoden 2002 Tangokuningatar Johanna Pakonen on vakiinnuttanut paikkansa naisartistiemme tähtikaartissa. Lukuisat keikat, konsertit ja kilpailut ovat omalta osaltaan tehneet Johannan tutuksi kuulijoilleen ja tanssikansalle –

HurmioKlubi: In The Mood Julkaisupäivämäärä 28.11.2017

In The Mood on viihdyttänyt Suomen kansaa jo kymmenen vuotta, ja heidän ohjelmistonsa ja tyylin punainen lanka on edelleen sama: viihdyttävää, jalan alle menevää kitaravetoista,